Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci
Povratak na članak

Nesreća odnijela još jedan život, 64-godišnjak preminuo u bolnici

Do prometne nesreće je došlo kada je 58-godišnjak iz Ivankova, upravljajući osobnim automobilom Citroen, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca, započeo radnju pretjecanja dva teretna vozila.

Komentari 1

Avatar Bubimir
Bubimir
10:09 17.05.2018.

Gospoda iz Vinkovaca misle da su najbolji vozači jer im se mi ostali sklanjamo sa puta kad vidimo VK registraciju, a zašto jer nepoštuju nikakva prometna pravila i drže se onog tko jači taj tlači.Pokupovali vozačke u Bosni i sadad nama u Hrvatskoj prave gluposti .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.