Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Nesreća na autocesti A3 - beogradski kamion sletio u kanal

kamion novska (1)
Foto: Željko Gašparović/Pixsell
1/8
11.09.2013.
u 08:58

Vozač je izvučen iz smrskane kabine i kolima hitne pomoći prevezen u sisačku bolnicu

NOVSKA - Tijekom jutra započelo je izvlačenje šlepera registracijskih oznaka NS 179-XD iz Srbije, iz kanala u koji je u noći u srijedu oko 22 sata sletio na autocesti A3 između Novske i Kutine. Vozač kamiona, Milan Vukelić, (43) u slijetanju u duboki kanal potoka, koji prolazi ispod autoceste, ostao je prikliješten u zgnječenoj kabini i tek su ga intervencijom novljanskih vatrogasaca, uspjeli osloboditi. Prebačen je kolima Hitne pomoći u sisačku Opću bolnicu. Iz kojih je razloga vozač kamiona sletio u kanala tek će se utvrditi. Nakon što su spasili vozača i pjenom ugasili plamen ispod olupine vozila, vatrogasci su na mjestu događaja ostali sve do jutra.

- Zbog nafte iz rezervoara kamiona koja je curila u potok koji je spojen s obližnjim ribnjacima u blizina Lonjskog polja, kako bi se spriječilo ekološko zagađenje, postavljena su i tri reda plutajućih brana u korito potoka, rekao je Davor Štimac, vatrogasni zapovjednik. Dopodne se očekuju i stručne ekipe za saniranje mjesta nezgode.

>> Dvoje ozlijeđenih u prevrtanju zaštitarskog vozila na autocesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije