Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILEGALNO PREŠLI GRANICU

Nesreća kod Slunja: Afganistanka se poskliznula, pala u rijeku i utopila se

Ilustracija/Korana
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
02.12.2021.
u 16:42

Na obali rijeke Korane u Točku, mjestu u blizini Slunja, policija je u srijedu ujutro pronašla nekoliko stranaca, među kojima je bila mrtva žena

U rijeci Korani kod Slunja u srijedu se utopila Afganistanka koja je sa skupinom ljudi nezakonito ušla u Republiku Hrvatsku, izvijestila je danas karlovačka Policijska uprava, koja će o tome obavijestiti Županijsko državno odvjetništvo.

Na obali rijeke Korane u Točku, mjestu u blizini Slunja, policija je u srijedu ujutro pronašla nekoliko stranaca, među kojima je bila mrtva žena. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se državljanka Afganistana poskliznula, pala u rijeku i utopila, piše u priopćenju.

Još se utvrđuju sve okolnosti u kojima su te osobe ušle u Republiku Hrvatsku, koje su nezakonito prešle državnu granicu, a zatim su od Hrvatske zatražile međunarodnu zaštitu. O svim prikupljenim informacijama u vezi s tom tragedijom bit će obaviješteno karlovačko Županijsko državno odvjetništvo, stoji u priopćenju Policijske uprave.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Necijepljeni u Sloveniji plaćat će ako završe u bolnici zbog COVID-19? Razmišlja se o penalizaciji

Ključne riječi

Komentara 2

VE
velma
15:20 03.12.2021.

Svi ulaze kako se sjete a ovi naši debili traže organizatore prosvjeda,kako je moguće da se ove face šeću po Hrv. kako se sjete i još im treba plaćat odštetu...

FA
fajlpz
22:08 02.12.2021.

Kako je nezakonito ušla i zatražila međunarodnu zaštitu.Je li to ispravni put?Goni sve kući pjevajući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije