Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otežan promet
Povratak na članak

Nesreća kod Križevaca: U sudaru tri vozila dvije osobe ozlijeđene

Iz PU koprivničko - križevačke kazali su nam da su u prometnoj nesreći sudjelovala tri vozila

Komentari 4

Avatar Moodleen
Moodleen
17:11 18.12.2018.

Saobračajka na DRŽAVNOJ cesti sa milijun zavoja i tri milijuna rupa. Vrlo česta pojava. Al mi nismo bitni, treba delati autoceste tam "s one strane Velebita" do svakog sela od 14 stanovnika, vladajuće nikad nije zanimala Podravina. Osim podravske love.

VL
LO
lojtra2
09:50 18.12.2018.

Da se još nije uspjela napraviti brza cesta od Križevci do Koprivnice to je ipak - sramota i pokazatelj nebrige države za ovaj kraj (osim kad je naplata poreza u pitanju)! Obzirom kako stara cesta izgleda broj prometnih nesreća je nekim čudom - minimalan.

VL
VI
Vito
10:27 18.12.2018.

Nesreća kod Križevaca: U sudaru tri vozila dvije osobe ozlijeđene :: Statistički je to odličanm rezultat - jedna trećina unesrećenih nije ozlijeđena.

VL
DU
Deleted user
10:45 18.12.2018.

To je ravna dionica bez ikakvih zavoja. Vjerojatno je netko pretjecao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.