Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljede opasne po život

Nesreća kod Gline: Jurio na quadu, pokušao izbjeći pad pa skočio i udario u drvo

Policija - nesreća
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
15.08.2021.
u 11:14

Policija će zbog počinjenog prekršaja protiv vozača podnijeti obavezni prekršajni nalog, dok će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće.

Policija je izvijestila kako se u subotu u poslijepodnevnim satima, na glinskom području u mjestu Balinac, dogodila prometna nesreća u kojoj je muškarac teško ozlijeđen.

Do nesreće je došlo kada je četverociklom tzv. quad, upravljao 41-godišnjak iz Gline. On je uslijed neprilagođene brzine, dolaskom u zavoj kotačima zahvatio zemljanu površinu i u namjeri da izbjegne pad u raslinje, skočio s četverocikla te udario u drvo. Zbog zadobivenih ozljeda prevezen je u sisačku Opću bolnicu gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život. Policija će zbog počinjenog prekršaja protiv vozača podnijeti obavezni prekršajni nalog, dok će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće.

Ključne riječi

Komentara 1

GE
generacija57
11:43 15.08.2021.

Ako preživi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije