Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritika HDZ-a Zadra

'Nesposobni su i imaju najmanje riješenih zahtjeva za legalizacijom'

Ivan Vrdoljak
Marko Jurinec/PIXSELL
28.10.2012.
u 12:54

Ivan Vrdoljak ministar graditeljstva i prostornog uređenja na HNS-ovoj konferenciji za novinare u Zadru pozvao je Zadrane da smijene HDZ-ovu vlast.

 - Nećemo dati HDZ-u šansu da se vrati u ozbiljnu utakmicu i želimo ponoviti parlamentarni rezultat. U Zadru HDZ apsolutno vlada i vrijeme je da se to promijeni. Dokaz nesposobnosti HDZ-a je i legalizacija bespravne gradnje u Zadru. U šest mjeseci je u Zadarskoj županiji broj zahtjeva za legalizacijom bio 5202, a riješeno ih je 105. U Šibeniku je 17 posto riješenih zahtjeva, Zadar ima 5,03, a Zadarska županija ima samo 2,02 posto riješenih predmeta. Najgori su i ne rade ništa jer su se u 20 godina vladanja ulijenili. Neću šutjeti jer Zadar ima najgori upravni odjel i jedini razlog je nesposobnost - rekao je Vrdoljak.

>> \'Jako smo motivirani da HDZ-u ne dopustimo povratak na scenu\'

 

Komentara 31

ST
STRAN
13:14 28.10.2012.

Ministar je apsolutno u pravu, prije 7 godina podnio sam zahtjev za lokacijsku dozvolu s propisanom tehničkom dokumentacijom, nikada mi nisu odgovorili.

HE
hellbani
13:23 28.10.2012.

hdz=sdp=hns = lopovi

TO
Toni50
13:14 28.10.2012.

Kako se neradom pljačka hrvatski narod vidi se iz ovih primjera ..Koja dolazi i iz samoga vrha ! Zašto se dogodila ilegalna gradnja - zna se ne samo krivicom građana koji su sada stradalnici - mafiskog -neodgovornoga sistema ... Bezz mita nisu im riješili legalne zahtijeve za gradnju tako da su mnogi iz očaja išli prisilno u ilegalu koju eto opet sada krivci dodatno kaznom građanima naplačujhu ili im ruše na njihovim gradilištima nelegalno sagrađene domove njihovo vlasništvo ,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije