Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslužbeni rezultati
Povratak na članak

Izetbegović, Čović i Ivanić novi članovi Predsjedništva BiH

Novi su članovi Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, Dragan Čović i Mladen Ivanić

Komentari 16

Avatar vh1
vh1
12:21 13.10.2014.

Prema Dejtonu, za BiH su odgovorni Hrvatska i Srbija. Hrvatska je dužna 60 milijardi €, Srbija 40 milijardi €, a BiH 30 milijardi €. Ove 3 države ni superman ne može spasiti od bankrota, a političari glumataju dubokoumnu politiku. I Bog je digao ruke od nas.

VL
VN
vratite nam posavinu
15:37 13.10.2014.

Treba dovesti Kim Jonga na celo drzave i Problem rijesen

VL
CA
caissa
11:52 13.10.2014.

ŽALOSNO ni u skorašnjoj budučnosti nema lijeka za bosnu

VL
UN
unbekant
07:46 15.10.2014.

Drzava koja broji jedva 3 milijona zitelja,ima 50 aktivni politicki stranki,bira 8 tisuca kandidata u svom presjednistvu,Amerika 500 milijiona zitelja,i dvije aktivne politicke stranke,Njemacka 100 milijona zitelja 5 aktivni politicki stranka,pa vi sada vidite kako to izgleda na brdovitom balkanu,jad i bjeda……..

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:56 13.10.2014.

Evo što se događa čim Hrvatska samo malo jače stane iza Hrvata u BiH. Odmah popušta izborni inženjering i više muslimani ne biraju Hrvatima člana predsjedništva. Pouka je jasna, Republika Hrvatska treba stati još snažnije iza Hrvata u BiH, izaza njihovih interesa, otvoreno se suprostaviti svakom pokušaju unitarizacije, i povećati stupanj autonomije Hrvata u Federaciji BiH.

VL
CI
cinbenik
15:07 13.10.2014.

Odakle ovi dodjose,nikada nitko nije cuo za njih..........A da to je stara postava od 90ih na ovamo,na istim pozicijamastavovima,nazadnosti...........E sram ih bilo ako promijene i milimetra politike od obecanja zavedenim i apaticnim masama,podrzane religijama,a bez ikakvog napredka tapkaju u mjestu od postojanja,...........imali bi 1milion razloga vise voditi rat ,nego 90ih,svi pobjednici,svi gubitnici po potrebi,svi imaju svoju vojsku udruzenu u jednu,a bile na neprijateljskim stranama..............Crkva u Hrvata u BiH je i ovaj puta nagovorila Hrvate na HDZe,neka poslije netraze razlog nestanku Hrvata iz Bosne i Posavine i neka i oni jednom snose odgovornost za unistenje Hrvata Bosne sa svojim HDZeom,ili jos uvjek smatraju da je sa HDZeom napravljen napredak i da su unisteni svi komunisti,sa stetom od 50% nestalih Hrvata......jedan im se provukao i sada ce biti jedan od tri presednika ,inace uspjesne drzave zahvlajujuci upravo Covicu koji je nasljednjik jos uspjesnih HDZeovaca koji nesmiju doci u BiH.........Moze se sjediti i u omrazenom sarajevu,samo neka je bogacenja...Ipak je simptomaticno da svi presednici i vlazni prestavnici Hrvata uvjek budu iz Hercegovine,pa je i crkva primijetila i dala im primat "pravih katolika" bez obzira na vlastorucno potpisivanje cirilicom narod ih izabra po sistemu HDZe hobotnice,ali i SDA i SDS,subrace udruzeni zajedno u unistenju svojih naroda za njihovo dobro........

VL
VN
vratite nam posavinu
15:40 13.10.2014.

Nacionalisticka retorika pali kod ludaka a i crkva je tu da pripomogne.fuuuj...

VL
LO
locker
12:34 13.10.2014.

Na istoku stare priče. Ovi nikako da shvate da im baš taj uznapredovali nacionalizam onemogućuje da se krenu razvijati kao država. Ljudima na ovim prostorima je tako jednostavno manipulirati. Tobože ne mogu tri naroda i tri vjere funkcionirati u istoj državi a svi ti isti ljudi su 45 godina živjeli i surađivali bez ikakvih problema. Dok su im iz raznih centralnih komiteta tupili da su svi isti mogli su zajdno koegzistirati ali čim su im u raznim crkvama i džamijama počeli tupiti da su različiti e od tada više ne mogu živjeti zajedno. Pa nek svatko za sebe zaključi u čemu je problem. Ne sumnjam da će tu biti svačega.

VL
RI
Riznica
15:56 13.10.2014.

Nazalost BiH nije gradzanska drzava vec ¨podijeljena i kao takva normalno da ce svako glasati za svoj tabor, kad se ukine Dejton i entitet onda se moze pricati o normalnom glasanju ..

VL
CI
cinbenik
15:12 13.10.2014.

Dali netko zna na kojim ciljevima napredka su ovi dobili glasove...Dalji ce se boriti,za jedinstvenu BiH,ili ce samo iskoristiti priliku doci na vlast i ponovo pokustai razbijati AVNOJ Hrvatsku,a Hrvati bi onda trebali ponovo istalirati glavni grad svih Hrvata u Grudama,ako karamarko jos dobije izbore,pobjeda je neminovna.....samo sta poslije pobjede,nije bitno bitno je pobijediti..........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.