Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIKA

Neslana šala BBC-a: Umrla je britanska kraljica Elizabeta

kraljica-novi
Foto: Reuters
18.05.2010.
u 14:52

Danny Kelly (39) svojim je slušateljima na radiju BBC-a u Birminghamu najavio važnu obavijest. Potom je pustio nacionalnu himnu i rekao: "Kraljica je umrla". U tom trenutku slušalo ga je oko 250.000 ljudi.

BBC se ispričao zbog toga što jedan od njegovih radijskih voditelja, šaleći se, objavio da je kraljica Elizabetha II. umrla. Danny Kelly (39) svojim je slušateljima na radiju BBC-a u Birminghamu najavio važnu obavijest. Potom je pustio nacionalnu himnu i rekao: "Kraljica je umrla". U tom trenutku slušalo ga je oko 250.000 ljudi.

- Danny Kelly objavio je neprimjerenu opasku o kraljici u radijskoj emisiji. Iako je bila riječ o šali, koja je odmah ispravljena u eteru, BBC je smatra potpuno nepriličnom i bezrezervno se ispričava - objavio je glasnogovornik BBC-a, dodavši da nikome nije bila namjera uvrijediti kraljicu.

Kelly je kasnije objasnio da se izjava odnosila na njegova prijatelja s Facebooka s nadimkom "kraljica Elizabeta", a koji se dugo ne pojavljuje na tom društvenom internetskom portalu.

Ključne riječi

Komentara 3

OZ
ozujsko
23:37 19.05.2010.

taj Kelly je sigurno neki \"islamski fundamentalista\"lol

OB
-obrisani-
15:06 18.05.2010.

haha... koji debil...

OB
-obrisani-
19:08 18.05.2010.

Trebao je izvijestiti kako je Kraljica bacila dr*icu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije