Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visok vodostaj

Neretva i podzemne vode poplavile Metković i Komin

poplava
Zvonimir Pandža/VLM
07.01.2010.
u 16:49

U Metkoviću je prošle noći vodostaj Neretve narastao za više od pola metra i trenutačno iznosi 334 centimetra, zbog čega su proglašene redovite mjere obrane od poplava.

METKOVIĆ - Zbog obilnih kiša koje već danima padaju u Neretvanskoj dolini, porastao je vodostaj rijeke Neretve, koja se izlila u Kominu, a dodatne probleme stvaraju i nabujale podzemne vode. 

- Sustav oborinskih voda u Kominu samo je djelomično riješen jer se crpke za odvodnju, koje su već 30 godina u Ispostavi Hrvatskih voda u Opuzenu, ne mogu postaviti zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa na zemljištu gdje trebaju biti postavljene - izjavio je za Dubrovački vjesnik Jure Kraljević, predsjednik Mjesnog odbora Komina.

U Metkoviću je prošle noći vodostaj Neretve narastao za više od pola metra i trenutačno iznosi 334 cm, zbog čega su proglašene redovite mjere obrane od poplava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije