Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Orehovici

Neregistriranim automobilom i bez vozačke dozvole udario dijete na biciklu

Grubine: Djevoj?icu napao njema?ki ov?ar koji je pobjegao iz kaveza
Ivo Cagalj/PIXSELL
11.05.2023.
u 11:23

Priveden je 21-godišnjak koji je u srijedu upravljao osobnim automobilom kojim ozljeđeno dijete na biciklu. Dijete je prevezeno u čakovečku bolnicu, a težina ozljeda još uvijek nije poznata.

U prometnoj nesreći u Orehovici, na raskrižju Ulice grofa Feštetića i Vrtne ulice, jučer oko 17 sati ozlijeđeno je dijete. Dolaskom do raskrižja ceste iste važnosti dijete na biciklu nije propustilo automobil koji je nailazio s desne strane. - Prilikom kočenja došlo je do zanošenja neregistriranog osobnog automobila i udara stražnjim dijelom u bicikl. Nakon udara dijete je palo s bicikla na travnatu površinu  Prevezeno je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć, dok će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije - izvijestila je Policijska uprava međimurska. Neregistriranim osobnim automobilom upravljao je 21-godišnjak bez položenog vozačkog ispita, koji je uhićen i priveden u Postaju prometne policije Čakovec. Uz optužni prijedlog zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama,  21-godišnji vozač bit će priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Čakovcu.

>> VIDEO Vozač poginuo u teškoj prometnoj nesreći u mjestu kod Jastrebarskog, nesreća se dogodila oko 1:45 ujutro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije