Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD ĐURĐEVCA

Neregistriranim automobilom sletio s ceste: Policija utvrđuje identitet poginulog muškarca

Foto: Milan Šabić/Pixsell
11.07.2020.
u 19:33

Slijedi očevid, priopćeno je večeras iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

U prometnoj nesreći u naselju Sirova Katalena, u sastavu Grada Đurđevca, u subotu popodne poginuo je muškarac, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Prometna nesreća dogodila se oko 17,45 sati kod Društvenog doma u Sirovoja Kataleni, gdje je osobni automobil bez registracijskih oznaka, za sada neutvrđene marke, sletio s ceste. Automobil je vozio muškarac čiji se identitet treba utvrditi, a od zadobivenih ozljeda vozač je umro na mjestu nesreće.

Promet se trenutno odvija jednim prometnim trakom zbog službenih vozila koja su na intervenciji. Slijedi očevid, priopćeno je večeras iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije