Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija odgovorila vodenim topom
Povratak na članak

Nekoliko policajaca ozlijeđeno u neredima u Ljubljani: Prosvjednici bacali baklje, neki su privedeni

Policija je rekla da je "spremna za sve moguće scenarije" i da im je glavni zadatak brinuti se o sigurnosti ljudi

Komentari 62

DU
Deleted user
21:53 15.09.2021.

Nama pod hitno trebaju izvanredni parlamentarni izbori!!!!

VL
PI
Petar_Ivić
23:34 15.09.2021.

Jedno jednostavno pitanje, zašto se cijepljeni ne moraju testirati i mogu svugdje bez testa?

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
22:22 15.09.2021.

@besramnik - Sasvim jednostavno, zato što korona politika ne samo da nije znanost nego nije čak ni pseudoznanost.Ona je političko-društvena zavjera, zločinački projekat za porobljivanje naroda, ukratko teror kakav čovječanstvo do sada još nije upoznalo.

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
23:30 15.09.2021.

Slovenija je danas započela medicinski aparthejd (necijepljeni mogu kupiti samo namirnice, ništa drugo, npr. kavu na otvorenom, šišanje, odjeću). Isto ograničenje vrijedi i za posjet liječnika. Posjet liječniku dopušten je samo ako imate važeću putovnicu COVID -a

VL
LE
Lezerni
21:56 15.09.2021.

Ha ha, kako ide vrijeme prema 22 sata, stizu korona botovi i dijele minuse sakom i kapom....

VL
Avatar niwrad
niwrad
21:33 15.09.2021.

Pošto svaka prisilna korona mjera ima ishodište u činjenici disanja, a disanje nije krivnja da bi se temeljem toga oduzimala prava i slobode građana, sve korona mjere su ustvari nalozi za počinjenje kaznenih djela. Kad sve ovo završi imat ćemo masovna suđenja, a posebno za štete koje su počinjene ljudima samo zato jer su disali. Pošto je disanje urođeno kao boja kože ili spol korona mjere su kao prisila na ljude temeljem boje kože ili spola. Ovi novinari koji su se prodali za šaku škuda te podržavaju i divljački promoviraju kaznena djela će se sramiti svakog arhiviranog članka kojeg su potpisali. Iako ne vjerujem da imaju srama.

VL
DU
Deleted user
21:51 15.09.2021.

Besramni tko tebe financira?

VL
DU
Deleted user
07:01 16.09.2021.

Zar vi ne vidite sta se desava u Koreji, Bjelorusiji,Kubi,i u svim zemljama gdje zapad uvodi svoje vrijednosti i demokraciju, zato je kod nas sloboda, sigurnost,pravda, demokracije,ne uzimaju djecu od roditelja,ne spijuniraju svoje građane,nije zabranjeno kretanje,ne vraćamo se u srednjiji vijek, omogućeno je skolovanje za sve,poticu toleranciju,ljudi mogu imati svoje mišljenje i jos puno toga.

VL
Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
21:58 15.09.2021.

sve se čini da će se opet kao nekad marširati po noći!

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
09:24 16.09.2021.

Ja pomislio bogami,da je njgori S.Korejski rezim,kad brate ima i gorega.....

VL
JI
Ja_i_Otac_jedno_smo.
16:44 16.09.2021.

Hej ljudi. Swing i ekipa pozdrav. Idi_i_ne_grijesi_vise. Danas sam blokiran po drugi puta. U četiri dana dva puta. Obe blokade ni manje ni više nego na dvije godine. Zadnje što sam komentirao je ova tema i bez ikakvog uvredljivog sadržajaa i bez ijedne ružne riječi prema ikome. Postoji li način da se to izbjegne i da se žalim nekome? Imam čak i screenshot komentara kao dokaz. Što da radim? Ne želim nikoga vrijeđati samo želim pristojno komentirati i blokira me.

VL
LE
Lezerni
18:35 16.09.2021.

Hebla vas znanstvena otkrica! Cjepiva su otkrica samo farmaceutskih kuca kako zaraditi milijarde na naivcima!

VL
Avatar Joja
Joja
07:51 16.09.2021.

E, da vam je vas drug tito sad, pelcovani bi bili davno i danas bi bio clanak kako zahvaljuju drugu na trgu. 11 milijunski Wuhan kad je bio u karanteni zbog korone niko nije pisno ni A ni B kakoo se krse prava, svoboda i ostalo.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
03:06 16.09.2021.

Bravo za policiju! Samo trvdo Slovenci , drugcije ne razumiju.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
05:53 16.09.2021.

Lakše je prosvjedovati , gradjanska neposlušnost ili gradjanska zdrava pamet , ne žele nositi maske , ne žele se cijepiti , što žele ? , živjeti normalno u nenormalno vrijeme , medicinsko osoblje biježi raditi drugdje ,bolnice opet pune ,e opet pune , mrtvih mnogo , iz države nikuda jer ni jedan susjed neče tek tako otvoriti svoja vrata kada je pandemija u igri , kolektivi imunitet , nema ga bez igle bar tako govore činjenice . Kome je sve to potrebno nemir , razbijanje tko ruši Janšu preko korone ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.