Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemaju argumente?

Neredi i u ukrajinskom parlamentu: Masovna tučnjava nacionalista i komunista!

Ukrajina tučnjava
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
08.04.2014.
u 14:46

Sukob je počeo kada je komunistički vođa Petro Simonenko optužio nacionaliste da su ovu situaciju s Rusijom stvorili zbog uvođenja ekstremnih mjera u rješavanju krize

Tučnjave i sukobe na ulicama ukrajinskih gradova često gledamo u posljednje vrijeme, a na takav način iznošenja argumenata očito nisu imuni ni ukrajinski parlamentarci.

Tijekom današnje rasprave o sve lošijoj situaciji na istoku države i zauzimanju državnih zgrada od proruskih prosvjednika, došlo je do tučnjave između komunista i nacionalista. Sukob je počeo kada je komunistički vođa Petro Simonenko optužio nacionaliste da su ovu situaciju sa Rusijom stvorili zbog uvođenja ekstremnih mjera u rješavanju krize.

Potom su nacionalisti iz desničarske stranke Svoboda napali komunista i sve se pretvorilo u masovnu tučnjavu. Desničarski zastupnici naljutili su se zato što je Simonenko u govoru o zauzimanju zgrada u istočnoj Ukrajini kazao da su nacionalisti postavili presedan ranije ove godine kada su zauzimali zgrade tijekom prosvjeda protiv svrgnutog predsjednika Viktora Janukoviča.

>>Amerikanci su na karti trebali pronaći Ukrajinu! Jesu li uspjeli?

>>'Prekinite sve vojne pripreme, moglo bi doći do građanskog rata'

Komentara 40

PL
@ploto@
15:14 08.04.2014.

Još samo poneki maloumnici ne shvaćaju da je sve ovo maslo bolesnih psihopata iz Washingtona,koji po nalogu Wall Street-a rade svinjarije jer je kolaps američkog dolara pri kraju.Znaju da više neće moći pljačkati svijet sa štampanjem tog wc papira bez pokrića,a to je osnova stoljetnog kriminala sa kojim su sve opljačkali na prijevaru bez rada.

PK
puši kurac
15:42 08.04.2014.

a to je ta legitimna vlast?

BB
brle brkić
14:51 08.04.2014.

neka zahvale američkoj "demokraciji" što više nikad mira u kuči neče biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije