Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV LIK

Nepropisno parkirao na mjestu za invalide, pa napao prometnog redara koji mu je pisao kaznu

Parkirno mjesto za invalide
Dusko Jaramaz/PIXSELL
28.01.2022.
u 08:29

Kada je  redar uzeo mobitel kako bi nazvao policiju, 63-godišnjak ga je  udario šakom u glavu i odgurnuo  pri čemu ga je lakše ozlijedio

Nepropisno parkiranje  na koncu je 63-godišnjaka stajalo optužnice za prisilu prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi, a optužnicu je podigao ODO Split.  Tereti ga se da je  16. srpnja 2021. u Omišu, vidio kako je uniformirani prometni redar Grada Omiša prišao njegovom nepropisno parkiranom vozilu i to na mjestu koje je predviđeno za invalide.

Prometni je redar fotografirao vozilo te je u službeni fotoaparat  unosio podatke o nepropisno parkiranom vozilu 63-godišnjaka. Dok je on to radio, 63-godišnjak mu je prišao te mu se prvo unio u lice vičući na njega. Kada je  redar uzeo mobitel kako bi nazvao policiju, 63-godišnjak ga je  udario šakom u glavu i odgurnuo  pri čemu ga je lakše ozlijedio. Oštećeni redar je, je nakon toga pobjegao, kažu u tužiteljstvu, a bez da je dovršio unošenje podataka o nepropisnom parkiranom vozilu.

Ključne riječi

Komentara 2

VK
vk52
10:01 28.01.2022.

Umjesto da zahvali Bogu sto nije invalid on oduzima parking ljudima invalidima koji ga trebaju i koji su invalidi na zalost.Sta reci nego bizantijska,omanlijska,srpska nekultura.

VI
vidum
08:47 28.01.2022.

Redar je najprije trebao pogledati ima li dotični krunicu oko retrovizora. Ako ima, trebao se žurno i tiho udaljiti. Takve se ne dira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije