Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'briga njega'

Nepropisno parkirao auto pa 'završio na internetu...HGSS: Direktno su ugroženi ljudski životi

HGSS ovci upozorili na vozača koji im je zatvorio prilaz
Foto: HGSS
20.08.2016.
u 12:54

Iz HGSS-a fotografirali su automobil, zaštitili vozačev identitet "skrivši" registracijske oznake te fotografije objavili na svom službenom Twitter profilu uz napomenu kako nije stvar u nepropisnom parkiranju nego činjenici da su, u slučaju potrebe za hitnom intervencijom, direktno ugroženi ljudski životi.

Jedan je vozač nepropisno je parkirao svoj automobil i onemogućio prolaz vozila Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS-a) , koje je parkirano pred njihovim prostorijama. 

Iz HGSS-a fotografirali su automobil, zaštitili vozačev identitet "skrivši" registracijske oznake te fotografije objavili na svom službenom Twitter profilu uz napomenu kako nije stvar u nepropisnom parkiranju nego činjenici da su, u slučaju potrebe za hitnom intervencijom, direktno ugroženi ljudski životi. 

Vozač spomenutog automobila izignorirao je činjenicu da je parkiranom vozilu HGSS-a onemogućio izlaz u slučaju hitne intervencije, a u kojem slučaju je vrlo važno stići što prije na mjesto nesreće kako bi se pomoglo unesrećenoj osobi. Vozilo  

Druga fotografija pokazuje vozilo na njihovom mjestu za parkiranje, a vozač je očito svjesno izignorirao jasne, žute oznake na pločniku te tablu na zidu. Da je zabranjeno parkirati na označenom mjestu te da su tu prostorije Hrvatske gorske službe spašavanja, vozača BMW-a to, čini se, nije ni najmanje zanimalo. 

 

>>HGSS poslao poruku političarima: 'Veselimo se što nas pratite, ali...'

>>Spašen mladi speleolog koji je zapeo u jami na Velebitu. Izašao je bez nosila

Ključne riječi

Komentara 5

US
USA
13:20 20.08.2016.

Jedini nacin je rigorozno kaznjavanje. Za ovakve prekrsaje odmah 10000 kn pa da vidis. Nitko ne bi parkirao. U ovoj zemlji nema apsolutno nikakvog reda. Ljetujem u Sibeniku gradu sa najljenijom policijom na svijetu. Nema niti jednog policajca nigdje. Stalnee su guzve na glavnoj prometnici jer radi usputne kupovine sibencanci parkiraju kako im dodje. Policije nigdje. Da je ima i da na licu mjesta svakom tko stane opale 1000kn nikad vise nitko nebi parkirao i blokirao promet. Kazna je jedino sto hrvat razumije.

NJ
njetrkonza
13:09 20.08.2016.

Nista čudno..na invalidska mjesta tako svakodnevno parkiraju bas ti sa pilama od autiju..di je murja? Ah da vjerojatno ganja one koji vode pudlice bez uzice ili prati Hanzekovica u ovrhama i oduzima ljudima stare peglice i ficeke

AO
ante.oreskovic75
14:53 20.08.2016.

Da su policajci pošteni kad ulaze u svoja vozila mogli bi pročitati bar Šta manjina piše!Prave oni red,svi to vide ali njih baś briga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije