Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
centar za obuku

Nepoznati napadači granatirali pakistansku Vojnu akademiju

'Pakistani policemen stand guard outside the hideout house of slain Al-Qaeda leader Osama bin Laden in Abbottabad on May 5, 2011.  US officials said they gave no notice to Pakistan before the May 2, 2
'AAMIR QURESHI'
27.01.2012.
u 08:36

Vojna akademija u Abbottabadu smještena je nedaleko od imanja na kojemu su američke snage u svibnju ubile Osamu bin Ladena

Nekoliko granata na raketni pogon ispaljeno je na pakistansku Vojnu akademiju u gradu Abbottabadu, 50 kilometara sjevernije od Islamabada. Vojna akademija u Abbottabadu, javlja BBC, smještena je nedaleko od imanja na kojemu su američke snage u svibnju ubile Osamu bin Ladena.

Granate su probile zid Vojne akademije, ali još nije poznato je li u napadima itko ozlijeđen. Ne zna se ni tko je odgovoran za napade, a snage sigurnosti započele su s potragom za odgovornima.

Pakistanska vojna akademija najbolji je centar za obuku pakistanskih vojnika u zemlji, a činjenica da je Bin Laden živio nedaleko od akademije bila je vrlo sramotna za Pakistance.

 

Komentara 2

WA
wahr
09:56 27.01.2012.

Ovo su napravili teroristi po narudzhbi. Tko ih financira, s kojom svrhom ovu radu i za koga radu? Tko ima najvise koristi od ovoga? Za vrijeme hladnog rata bi prst pokazivao prema Sovjetskom Savezu sad Sovjetskog Saveza vise nema.

KU
Kundenservice24
15:32 27.01.2012.

Ovi slijede samo pravac koji im pokazuje alahov shitfinger

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije