Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka u daruvaru

Nepoznati muškarac orobio djelatnicu automat-kluba

policija
Marko Prpić/PIXSELL
30.04.2013.
u 11:37

Prestrašena djelatnica predala mu je veći novčani iznos, nakon čega je počinitelj pobjegao

Jutros u 3.10 sati u daruvarskoj Ulici Josipa Jelačića 27 opljačkana je 40-godišnja djelatnica automat-kluba. Nakon što je izlazila iz kluba, prišao joj je nepoznati maskirani muškarac i uz uporabu fizičke snage zatražio od nje novac. Prestrašena djelatnica predala mu je veći novčani iznos, nakon čega je počinitelj pobjegao.

Djelatnica kluba muškarca je opisala kao osobu srednjih godina, visine 170 do 175 centimetara, slabije tjelesne građe, a bio je odjeven u crnu jaknu i sivi donji dio trenirke s crnim prugama na bočnim stranama. Policija poduzima intenzivne mjere i radnje kako bi pronašla počinitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije