Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nepoznati muškarac i žena kradu i prodaju na pitomačkom području

policija
Arhiva VL
02.02.2010.
u 09:50

Dok je vlasnik obiteljske kuće s ženskom osobom dogovarao cijenu koju će platiti za motornu pilu, muškarac je na brzinu pretražio susjednu kuhinju gdje je iz kuhinjskog elementa otuđio nevažeću putovnicu i 2250 eura.

PITOMAČA – Prije desetak dana nepoznati muškarac i ženska osoba u Virovitici su bolesnom 75-godišnjaku odnijeli 30.000 kuna prodajući mu dva steznika gotovo simbolične vrijednosti da bi se u Pitomači u ponedjeljak dogodio sličan slučaj.

Ponovo je u "igri" bila muško-ženska ekipa. Nakon što su muškarac i žena oko 19.30 sati pokucali na vrata 48-godišnjaku, kojemu su tijekom jednosatnog dogovaranja uspjeli prodati motornu pilu marke "Stell" za 2500 kuna, a onda nestali u mraku, vlasnik je otkrio da je ostao bez 2250 eura.

Dok je vlasnik obiteljske kuće s ženskom osobom dogovarao cijenu koju će platiti za motornu pilu, muškarac je na brzinu pretražio susjednu kuhinju gdje je iz kuhinjskog elementa otuđio nevažeću putovnicu 48-godišnjaka i 2250 eura. Tako je povoljna kupovina kineske motorne pile vlasnika obiteljske kuće stajala više od 19.000 kuna.

Pokradeni vlasnik tek kupljene motorne pile krađu eura otkrio je kada su muškarac i žena napustili njegovo dvorište. Policija traga za drskim kradljivcima i upozorava građane da nepoznate osobe ne puštaju u kuću te da sumnjive osobe odmah prijave na broj 92.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:00 02.02.2010.

Kad ćete uhititi bandu koja je opljčkala hr. kmetove u proteklih dvadeset godina!????

Avatar pupoljak
pupoljak
10:22 02.02.2010.

Nije mi jasno da nakon 20 god. sustavne pljačke naših vlastodržaca ima još ljudi koji povjeruju u bilo čije poštenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije