Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VARAŽDINU

Nepoznati mladići spasili djevojku od napadača, policija moli da se jave

policija,žace
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
09.12.2013.
u 11:57

Zasada još ne znamo motiv napada ni identitet napadača, kažu u policiji

U mraku dravske šume u Varaždinu jučer navečer su četiri nepoznata mladića od nepoznatog napadača spasila 21-godišnju djevojku.

Prestravljena djevojka koja ni sama ne zna što bi se dogodilo da četvorica, za nju junaka, nisu priskočila u pomoć, nakon napada je pozvala policiju, a mladići su se razišli.

Kako djevojka nije u stanju identificirati napadača, iz varaždinske policije mole da se četvorica mladića koja su joj priskočila u pomoć jave na broj telefona 372-403 ili osobno dođu u Policijsku postaju u ulici Augusta Cesarca u Varaždinu.

- Policija poduzima intenzivne mjere i radnje u svrhu pronalaska počinitelja, a kako zasada još ne znamo motiv napada ni identitet napadača iskazi četvorice mladića koji su ga vidjeli bili bi nam od velike pomoći – kazala je glasnogovornica varaždinske policije Marina Kolarić.

>> Priznao na sudu: Silovao sam tri žene u jednoj noći

Ključne riječi

Komentara 1

PF
plastik_friik
12:47 09.12.2013.

Svaka čast momcima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije