Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta velika tragedija

Nepoznati junak spasio mladiće: Petoricu malodobnika izvukao iz gorućeg automobila

Nesreća u Solinu
Dalmacija Danas
27.09.2021.
u 15:02

Šesnaestogodišnji vozač, koji je bez vozačke dozvole upravljao neregistriranim Renault Meganom izgubio je kontrolu nad vozilom

Petorica maloljetnika ozlijeđena su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak, 10 minuta nakon ponoći dogodila na području Solina. Četvorica su teže, a jedan lakše ozlijeđen. Na sreću, nitko nije životno ugrožen. Trojica su hospitalizirana na jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a s teškim ozljedama i prijelomima, jedan je u bolnici sa slomljenom bedrenom kosti, a najmlađi sudionik je s lakšim ozljedama pušten kući.

Policija je na mjestu nesreće obavila očevid. Šesnaestogodišnji vozač, koji je bez vozačke dozvole upravljao neregistriranim Renault Meganom izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u stablo i potom u stup javne rasvjete, nakon čega se automobil zapalio. Tragedija je mogla biti puno veća da vozača i putnike iz automobila nije izvukao mladić koji se tu slučajno zatekao i vrlo vjerojatno im spasio živote. Prije dolaska hitne pomoći, policije i vatrogasaca, svu petoricu izvukao je iz vozila, nakon čega se vatra razbuktala i zapalila obližnju šumu i nisko raslinje.

Pripadnici DVD-ova Solin, Klis i Vranjic su na terenu bili s tri vozila i 10 vatrogasaca. Osim požara na vozilu gasili su i dio šume i niskog raslinja na koje se proširila vatra. Opožarena površina je oko 400 kvadrata. Požar je lokaliziran malo prije 1 sat. 

VIDEO Policija novom aplikacijom prati neplaćene kazne na granici!

Ključne riječi

Komentara 10

MT
makan tahi
14:30 27.09.2021.

sad će dobiti zabranu polaganja do 16. godine

ST
Stari
15:56 27.09.2021.

Ali ovaj što ih je izvukao i spasio ih od sigurne smrti je super junak i treba ga javno pohvaliti.

KO
Kott
14:33 27.09.2021.

Vozač slomio kralježnicu? Taj bi mogao od sada kolica voziti. Upozorenje mulcima kako to može završiti samo bojim se da to njih ne zanima. Svi su oni "odlični vozači", bolji od profesionalaca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije