Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopovi na cesti

Nepoznati kradljivci ukrali šahtove sa šibenskih ulica

saht u zadru
Filip Brala/PIXELL
17.09.2010.
u 10:23

Poduzeće Vodovod i odvodnja oštećeno je za oko 2500 kuna, kažu u policiji.

ŠIBENIK - Metalne rešetke (šahtovi) ukradene su iz Radićeve i Ulice Svetog Spasa pa je poduzeće Vodovod i odvodnja oštećeno za oko 2500 kuna, kako procjenjuju u PU šibensko-kninskoj.

Policajci tragaju za kradljivcima kanalizacijskih rešetki, a pretpostavlja se da su ukradene kako bi bile prodane kao metalni otpad.

Ključne riječi

Komentara 4

PO
podravacc
06:56 18.09.2010.

kako netko može ukrasti šaht???? šaht je \"rupa\"u zemlji kroz koju prolazi neka instalacija,npr.vodovodna ili kanalizacijska cijev i služi kao pristup tome,može se samo ukrasti poklopac šahta

MI
Mirel
10:04 18.09.2010.

Koji KRETEN da ukrade poklopac od sahte, da covje naide skolim pa napravi sudar ili pogine, ta poduzeca koja kupuju take metale, bakar,celik ili drugo njih prvo treba kaznit sto kupuju prije nego se ispita odakle to potice, pa tek LOPOVCINU tad dovest pred sud, i dobro ga namarisat, da me tako vise ne pada napamet.

TU
Tupislav
14:03 17.09.2010.

Kakav odpad, prodaćemo Vodovodu za pola cijene... hi hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije