Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kašmir
Povratak na članak

'Neposredna prijetnja miru': Pakistan pozvao UN da sazove hitan sastanak Vijeća sigurnosti

Indijska vlada opozvala je članak 340. indijskog ustava koji je jamčio autonomiju Kašmira u svim pitanjima osim vanjske politike, obrane i komunikacija

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
11:14 14.08.2019.

indija je samostalna u uređivanju unutarnjih pitanja. i nitko nema pravo uplitati se u tuđe stvari. jer se bumerang rado vraća onima koji ga bace. strani političari će se tek morati naučiti uopće i ne komentirati događaje u drugim zemljama,, jer prvom prilikom kad će oni sami neku zemlju istaknuti da se miješa u njihove poslove, ili čak izbore (zanimljivo, kao da neke zemlje ispunjavaju tuđe biračke listiće...), dobit će i oni packu. sve u svemu, bolje da se šuti o ovome. jer prave krize još nema. tek se kuha ovakvim stvarima. hindusi nisu mirni, kao ni muslimani. rat je sasvim izgledna opcija. uostalom, rat nije ni prestao. u 20 godina 70.000 mrtvih... koja bi država to tolerirala tak dugo?

VL
ZI
zimerman
22:00 14.08.2019.

Nije im dosta što su od Indije oteli Pakistan pa sad hoce i Kašmir. Religija mira je ponovo na dijelu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.