Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMAZINGA

Neponovljiva prilika povodom prvog rođendana

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/7
19.02.2021.
u 13:29

U trajanju od ponedjeljka do četvrtka Amazinga povodom prvog rođendana nudi neodoljivu i neponovljivu ponudu 1+1, po cijeni jedne ulaznice dobivaš dvije!

Najveći europski family entertainment centar, Amazinga, slavi svoj 1. rođendan! Popusti, nagrade, zabava i brojna iznenađenja očekuju vas od 22. do 25. veljače na Zagrebačkom Velesajmu, Paviljon 36!

„Rođendan slavimo ponajprije zahvaljujući vama, našim vjernim posjetiteljima, stoga smo vam se odlučili odužiti veselom rođendanskom zabavom.“ - kaže nam Mario, voditelj atrakcija u Amazingi.

Već je dobro poznato da dobra proslava podrazumijeva i odlične rođendanske popuste i pogodnosti koji će zabavu učiniti još boljom! Stoga su u Amazingi pripremili neponovljivu akciju!

U trajanju od ponedjeljka do četvrtka Amazinga povodom prvog rođendana nudi neodoljivu i neponovljivu ponudu 1+1, po cijeni jedne ulaznice dobivaš dvije!

>> FOTO Zabavni park Amazinga

1/7

Osim odlične ponude za ulaznice, u Amazingi su za cijeli tjedan priredili i brojna iznenađenja, gostovanja poznatih hrvatskih Tiktokera i Youtubera te odličnu zabavu uz brojne nagrade! Više informacija o nagradama potražite na društvenim mrežama - https://www.instagram.com/amazinga_fun/

Povedite cijelu obitelj i prijatelje i uživajte u više od 12 atrakcija na preko 11.000 kvadrata kao što su spektakularni trampolinski park od 1.800 kvadrata, koji je ujedno i prvi trampolinski park u Hrvatskoj. Osim trampolinskog parka tu su i druge uzbudljive atrakcije kao što su laser tag arena, mini go-kart staza, laser maze, zidovi za penjanje, adventure park te virtual reality (VR) park, a za one najmlađe tu su mini njinja poligon, mini trampolini, tematski soft play: gusarski brod i džungla te i različite arkade.

Amazinga poštuje sve epidemiološke mjere kako bi svi bili sigurni te je postavila nove sigurnosne i higijenske standarde, i to uvođenjem inovativne prakse dezinficiranja atrakcija ozonom koji uništava sve patogene.

Od 22. do 25. veljače dođite i zabavite se na najboljem rođendanu u gradu za cijelu obitelj i iskoristite neponovljivu ponudu koja nudi dvije ulaznice po cijeni jedne. Dobra zabava je zajamčena!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije