Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva preživio

Nepokretnog sina ostavila u šumi s Biblijom pa pobjegla s dečkom

šuma
Foto: CBS video screenshot
13.04.2015.
u 09:10

Muškarac koji pati od dehidracije, izgladnjivanja i infekcije očiju prebačen je u bolnicu te je trenutačno stabilno

Policija iz Philadelphije u šumi je pronašla 21-godišnjeg nepokretnog mladića kojeg je napustila vlastita majka, javlja CBS.

Nyia Parler (41) pritvorena je zbog optužbi za napad, ugrožavanje života, zanemarivanja, otmice i lažnog predstavljanja.

Policajac John Walker kazao je kako je 21-godišnji muškarac, koji boluje od cerebralne paralize, pronađen u blizi planinarske staze, a uz sebe je imao prekrivač i Bibliju. Njegova invalidska kolica pronađena su u blizini. Walker je kazao kako je muškarac u šumi proveo pet dana nakon što ga je majka napustila prije no što je s dečkom, koji nije znao što se dogodilo, sjela na autobus za Maryland.

Mladić koji je dehidrirao, izgladnio i pati od infekcije očiju prebačen je u bolnicu te je trenutačno stabilno.

>> Ova snimka zgrozila je javnost!

Komentara 2

DU
Deleted user
11:55 13.04.2015.

Johny Walker hahahaha

RU
ruger
17:13 13.04.2015.

Ovo je stara prica.Imao je bibliju nije bio sam.Sa bogom je.Ona je vjerovala da ce mu bog pomoci da prohoda.Sujevreje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije