Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDICINSKI PROBLEMI

Neovisni ruski medij: Putina stalno prati stručnjak za rak štitnjače

Russian President Vladimir Putin chairs a meeting outside Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/5
01.04.2022.
u 14:30

U izvješću su identificirani medicinski djelatnici koji redovito putuju s Putinom, a osim specijalista za rak štitnjače, na popisu je i jedan neurokirurg

Neovisni ruski medij Project media objavio je fotografije na kojima se nalazi ruski predsjednik Vladimir Putin u društvo Jevgenija Selivanova, doktora moskovske Centralne bolnice.

Selivanov je vrhunski onkološki stručnjak koji se specijalizirao za rak štitnjače te je ruskog čelnika u njegovu ljetovalištu u Sočiju posjetio najmanje 35 puta, prenosi Daily Mail

Project media blokirana je u Rusiji i sada djeluju iz inozemstva i njihovo otkriće podupire nedavne teorije da Putin boluje od zdravstvenih problema, što nije poznato ruskom narodu. Medicinski problemi počeli su navodno još 2016. godine.

U izvješću su identificirani medicinski djelatnici koji su redovito putovali s Putinom, a osim specijalista za rak štitnjače, na popisu je i jedan neurokirurg. Navodi se i kako je Putin pet puta ''iznenada nestao iz javnosti'' zbog medicinskih razloga.

U izvješću se, među ostalim, spominje i doktor Aleksej Ščeglov koji je stalno uz Putina te se nalazi i na nekim fotografijama snimljenima na javnim događanjima. Tvrde da je Putina posjetio 59 puta te da je uz njega bio ukupno 282 dana. Navode i kako je doktor Igor Esakov ukupno 35 puta putovao Putinu te je s njim proveo 152 dana. Prema njihovu izvješću, Selivanov je uz Putina bio ukupno 166 dana.

Video: Skladište nafte u Rusiji u plamenu: 'Ukrajinci su nas gađali, postoji opasnost od širenja požara'

Komentara 1

DA
dancuo
15:06 01.04.2022.

I što onda? Čak da je tome tako, rak štitnjače i nije opasan po život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije