Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Neovisni mediji za sijanje mržnje upotrijebili 
dječaka Antu iz Mostara

Fiktivna multietnička javnost u BiH bila je "šokirana" istupom jednog tinejdžera koji, dakako, odražava jedno šire aparthejdsko mišljenje koje se stvara u zapadnoj Hercegovini.

Komentari 12

DE
debelisef
18:14 24.02.2015.

Ne dajte se, braco Hercegovci ! Ima nas kaj smo uz vas.

VL
Avatar Biskup
Biskup
14:40 24.02.2015.

Zahvaljujući prvenstveno muslimansko-albanskim lobistima kao što su Mesić ili Banac, ter udbaško-kosovskim medijima, stvorena je uspješno lažna slika kao o nekakom "hrvatskom agresoru" ili "nacionalističkim BH Hrvatima". Sjetite se samo lažne glumice u Latinici koja je glumila silovanu muslimanku sa strane Vice Vukojevića. Naravno, nit je bilo silovanja, nit muslimanke, cijela ta goebbelsovksa Latinica je plod klevetničke kuhinje Denisa Latina, Saše Kosanovića pod političkim sponzorstvom Mesića, Pusićke i muslimanske tajne službe. Kao što rekoh, istina je potpuno suprotna od one koja se stvorila. Muslimani su na primjer protjerali šest puta više Hrvata nego Hrvati muslimana. Muslimani su do sada ubili jedno pedesetak povratnika u srednjoj Bosni, a Hrvati niti jednog jedinog. Koga zanimaju činjenice neka pročita knjige Charlesa Shradera ili Vitomira Milesa Raguža, ili neka ode na portal slobodanpraljak.com .

VL
DU
Deleted user
14:09 24.02.2015.

Gospodin nazovi novinar kao i mnogo puta do sada koristi Goebelsovu prizemnu politiku da bi iskrivio cinjenice. MLadic Ante je sasvim iskreno rekao ono sto su ga ucili od kada se rodio.Ante je naprosto pokazao svojom iskrenoscu kako su gaa trovali cijeli njegov zivot.NIje Ante iz Mostara jedini na podrucjima od Triglava do Gevgelije,Mladi Ante je samo pokazao kakvi monstrumi u vidu politicara , novinara i ostalih takozvanih demokrata upravljau zivotima mladih narastaja.Antina zelja da studira u Sarajevu je iskrena ali njegova zelja se u startu pokusava zatrti od tih istih jer onda kada Ante dodje u Sarajevo propada sva njihova ideologija. Ovdje pisem o Anti ali ima i u drugim dijelovima BiH Anti, Amira ili Stojana, imena nisu bitna. Toliko o tebi i tvom tekstu nazovi navinaru,

VL
ST
stipe93
18:36 24.02.2015.

Vi koji krivite nas Hercegovce za ovakvo stanje, objasnite mi zašto u Kraljevoj Sutjesci specijalna policija čuva franjevačke samostane, zašto u istom ovom gradu je '91 godine bilo 13800 katolika, a sad ih ima 1800 ? Jesmo i za too mi krivi? Ništa mi ne radimo nego štitimo one gradove gdje smo većina je znamo gdje je jedan musliman za 20 godina će ih biti više nego nas, mislim da smo ovakve scenarije kroz zadnjih 20 godina vidjeli na primjeru srednje bosne.

VL
DU
Deleted user
22:25 25.02.2015.

Gotovo je Jozo izgubili ste sve

VL
SS
srecko.stipovic
12:58 24.02.2015.

Zar je sramota prozvati tzv "neovisne medije" koji naivčinama dijele lekcije o Hrvatima kao nacionalistima.Provjerite koliko Hrvata uopće radi u tim medijima koji se zaklinju u "bratstvo i jedinstvo", multikulturalnost i multietičnost.Nema ih ni u tragovima.

VL
Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
14:09 24.02.2015.

BiH i Hrvatska su jedna povjesna i geografska cjelina, tako će i ostati. Vrijeme je da Bošnjaci prepoznaju to i da se shodno tome grade evropsku budućnost svoje zemlje. Neka ne sade tikve sa vragom.

VL
GI
gilesfra007
12:31 24.02.2015.

A nije li mozda tako da hercegovacki katolici (Hrvati to nisu) sada dobivaju natrag ono sto su sami posijali?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.