Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moramo se snimiti'
Povratak na članak

Objavio video: Todorić sa svojim zečevima čestitao Uskrs

Na snimci bivši šef Agrokora nosi svoj zečeve te ih spušta na pod tepajući

Komentari 8

IM
imperatoriso
20:13 22.04.2019.

Pitajte radnike konzuma i Agrokora kolike su im plaće danas, a kolike su bile pred kraj 2016. godine dok je ovaj Todorić drmao Agrokorom. Pitajte ih kolike su im uskrsnice, a kolike su im bile pod Todorićem. Svi radnici Agrokoraa slave dan kada se ovaj Todorić maknuo iz Agrokora i kada je došla nova uprava predvođena Peruškom. Agrokor je preporođen otkada nema Todorića, njegovog savjetnika Mirka Galića i ostale Todorićeve komunističke ekipe u upravi.

VL
AR
aristotel
20:16 22.04.2019.

ne znam je li jadniji on koji snima video da čestita Uskrs ili ovi koji su ga objavili ...

VL
AN
antonelić
20:21 22.04.2019.

bravo za ivicu todorića , naučio je engleski jezik dosta dobro ... još samo da nauči hrvatski i ruski ... schastliviy pashi , gospod ivek , tože ! ...

VL
Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
20:27 22.04.2019.

Hihi prskanje na max

VL
VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
21:54 22.04.2019.

baš ga žalim,kao i mamića,brkića,.......svi su oni bili na dugme škegre i ekipe dok u jednom trenutku nisu pomislili kkao su jači od njih pa ih mislili otkačiti a onda im škegro i ekipa pokazali gdje im je mjesto.možda se uskoro i zaredi i postane svećenik,kad pedofili i perverznjaci mogu zašto ne bi i on kao veliki ,,podupiratelj,, crkve

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.