Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gađao papirnate mete

Neoprezno rukovao zračnom puškom pa si propucao stopalo

hitna
Filip Brala/Pixsell
02.04.2012.
u 13:15

Mladić je prevezen u sisačku Opću bolnicu, a puška mu je oduzeta te je prekršajno prijavljen po Zakonu o oružju

Umjesto papirnate mete, 28-godišnjak  iz Gornje Vlahinićke zračnom je puškom pogodio vlastito stopalo. Ozljede ga je stajalo nestručno rukovanje puškom, a nesretni se slučaj dogodio u petak oko 10.30 sati, izvještava policija. 

– Napunjenu pušku okrenuo je prema tlu i okinuo te si propucao stopalo – objasnili su iz PU sisačko-moslavačke. 

Mladić je prevezen u sisačku Opću bolnicu, puška mu je oduzeta te je prekršajno prijavljen po Zakonu o oružju.

Komentara 3

ST
Stjef
13:42 02.04.2012.

Tu nešto nije u redu....

DE
denderi
15:29 02.04.2012.

da je kojim slučajem sad rat ,sigurno bi dobio braniteljsko mirovinu,,,jer mirovine su dobili pijanice koji su svojim autima vozili se pored ceste....hahahah

CH
chemica
17:44 02.04.2012.

Čudna neka zračna puška. Da se nije s njom igrao bos? Možda sitno \"friziranje\", da poveća brzinu metka? Pucao sam i iz puške i zračnog pištolja pa je bilo pravo čudo ako se metak uopće zabio u kartonsku metu, a ovaj \"stradalnik\" završio u bolnici. Daš \"genijalcu\" pikado pa će se sigurno ozlijediti. Bolje da se dečec drži kukičanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije