Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani kaosa
Povratak na članak

Neonacisti, Maduro, Kim – to je račun za Trumpov populizam

Vodeći industrijalci napustili su Trumpov savjetnički tim zbog njegova oklijevanja da osudi divljanje rasista u Charlottesvilleu

Komentari 12

BL
Bluefull
20:08 16.08.2017.

Sve što je Trump rekao o događanjima u Charlottesvillu stoji ...... svi smo gledali nasilje i sa jedne i sa druge strane . Istina je da su ekstremni ljevičari kao i svugdje do sada prvi napali desničare . Ljevičari i libtardi su navikli da su svi mediji uvijek na njihovoj strani pljuvajući u isti vrijeme drugu stranu. Sada se odjednom tu nađe jedan Trump i ljevičari ne mogu da shvate da je to moguće , da se usudi neko reći istinu i ono što svako od nas vidi , ako hoće da vidi ...

VL
Avatar abcd
abcd
20:15 16.08.2017.

Trump se vrhunski sprda s lazljivim medijima, libtardima, ljevicarima, BLM rasistima i SJW.

VL
GE
genex
21:54 16.08.2017.

trump je pencililin za libtarde.od kada je preuzeo ured ne daju mu mira i stalno smišljaju i izmišljaju podvale s ciljem da ga onemoguće u mandatu izazivajući nestabilnost. molim vas neka mi netko objasni zašto je trebalo rušiti bezazleni spomenik generalu lee-ju kad je on dio povijesti i događaja nečega što je bilo prije više od 150 godina.

VL
DU
Deleted user
21:40 16.08.2017.

Istu nemuštost i jadno zamagljivanje slušamo od kgk i plenkya

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
10:13 21.05.2018.

Njegova glavna izjava je "America first" a Maduro, Kim i ostali su nacisti,zanimljiva logika....

VL
BI
binki
06:24 17.08.2017.

Uopće.me.ne čudi da je ovaj idol našim krezubima.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:59 16.08.2017.

jos par mjeseci i on je gotov. Sad vec i Republikanci traže da pokaze porezne prijave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.