Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODOLJIVO

Nije li ovo najslađi selfie ikad?

Sloth
Foto: Waltraud Grubitzsch/DPA/PIXSELL
05.07.2016.
u 10:45

Poznato je kako ljenjivci veoma rijetko silaze sa grana pa je prava sreća što ga je netko zapazio i uspio fotografirati

Ovaj preslatki ljenjivac zapažen je kako odmara u krošnjama tropske prašume i činio se još sretnijim kada je turist izvadio foto-aparat!

Poznato je kako ljenjivci veoma rijetko silaze sa grana pa je prava sreća što ga je netko zapazio i uspio fotografirati.

Iako se na Instagramu povela rasprava može li se ovaj selfie nazvati 'slofie' (sloth), većina komentatora složila se kako ovaj simpatičan ljenjivac najvjerojatnije jedva čeka da turistička sezona završi, pa da se može vratiti svojim uobičajenim navikama jednog običnog ljenjivca.

>> Birokratski ljenjivci, brbljavi lisac i neustrašiva zečica – upoznajte svijet Zootropole

 

Even sloths love selfies #sloths #instasloths

A photo posted by Sloths (@instasloths) on

Ključne riječi

Komentara 1

JZ
Jedan_Zagrepčanec
17:12 07.07.2016.

Super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije