Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Neodgovorno je to, prije svega prema žrtvama

Hrvatske manjine i zastupnike žrtava može se razumjeti kad ne žele uzeti stranu pa formiraju svoju kolonu

Komentari 11

DD
DDDDDD
11:56 21.04.2021.

Zašto nikad nisu provedena cjelovita istraživanja i iskapavanja na mjestu bivšeg radnog logora?? Andrija Artuković: "U Jasenovcu počiva moja vojska i moj hrvatski narod. Prekopajte Jasenovac. Naći ćete dugmad s vojničkih bluza. Nisu dugmad sagnjila"

VL
Avatar Jopa
Jopa
12:28 21.04.2021.

Nekako mi se čini da će uskoro biti zabranjeno komentirati ispod članaka uvaženog g. Galića, kao i kod Pofuka i nekih sličnih... 😎

VL
DU
Deleted user
12:37 21.04.2021.

Ništa se tu ne treba moralizirati.Zna to Milanović još i najbolje od sviju njih (nisam ga birao), jer je on i prvi htio i sazvao struku odnosno povjesničare da riješe taj problem...No i on je ušutkan kao i svi ti povjesničari (njih 15) i nikada nisu dovršili projekt zato jer svima odgovara, naročito političarima i dežurnim demagozima da mogu laprdati i iz magle vaditi što im odgovara i trovati ovaj napaćeni narod i s jedne i sa druge strane..

VL
DO
DonQuijote
12:35 21.04.2021.

Toboznje zaljenje za toboznjim zrtvama, smijesno

VL
ST
stefj
11:41 21.04.2021.

Ma da... Kako bi SNV ili još neki opravdali svoje postojanje, financiranje i još svašta kada bi ovdje došli zajedno s vladom? Naročito što se u zadnje vrijeme preferira da je to ipak komemoracija, bez političkih govora i skupljanja političkih poena, dok dolazak nekih manjina i udruga je sve, samo nije to...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.