Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEŠĆUTNOST

Neodgovorni vozač pregazio srnu, pa ju ostavio da ugine na cesti

srna
Dragutin Šantoši / Večernji list
04.03.2012.
u 20:19

Ozljeđenu srnu zatekao je novinar Tonino Rađenović, obavijestio je Motičanske lovce koji su srni pružili pomoć

NAŠICE - Na šumskom dijelu državne ceste između Našica i sela Donja Motočina večeras oko 18,30 sati novinar Tonino Rađenović iz Orahovice zatekao je pored ceste teško ozlijeđenu srnu. Novinar je zaustavio automobil s obitelji i pozvao u pomoć lovce LU 'Zec' iz Donje Motočine koji su teško ozlijeđenu srnu prenijeli u selo. Na cesti su vidljivi tragovi krvi koji ukazuju na mogućnost da je na srnu, dok je prelazila cestu, motornim vozilom naletio netko od vozača.  Zabrinjava bešćutnost vozača koji se udaljio s mjesta nesreće i teško ozlijeđenu srnu ostavio da ugine. Motičanski lovci tvrde da je srna ima teške ozljede zbog kojih je mala  mala vjerojatnost da će preživjeti noć. Na prometnicama u Slavoniji posljednjih dana je povećan broj gladne divljači koja, nakon višetjedne hladne zime i dubokog snijega, ranije nego što je to uobičajeno izlazi na ispašu, pa se upozoravaju vozači da povećaju oprez kada se kreću prometnicama kroz šume.    

Ključne riječi

Komentara 5

OL
olovka
22:51 04.03.2012.

...motornim vozilom naletio netko od vozaca?

Avatar sultan46
sultan46
10:51 05.03.2012.

Pa kod nas te ubiju ili opljackaju u pol dana i u gradu i sta mislite da je nekome da staje zbog zivotinje u sred sume i to po mraku.....

NE
Neutralac
12:32 05.03.2012.

Koji glupi tekst. Pa sto je trebao uciniti? Umjetno disanje. Srna je iskocila i ugrozila njegov zivot...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije