Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLEKTOR
Povratak na članak

Neočekivani će problemi radove produljiti do 15. kolovoza

Grad Karlovac je iz proračuna za kolektor izdvojio pola milijuna kuna, koliko i ViK, a 400.000 kuna izdvojile su Hrvatske vode

Komentari 2

MU
muthafka
17:20 25.07.2010.

tvrtki aquaterm svaka čast!! rade svaki dan od jutra pa sve dok ima dnevnog svjetla pa ćak i nedjeljom i realno je bilo za oćekivati produžetak izvodjenja radova zbog problema koji se nisu mogli predvidjeti medjutim g. ilijanić će postaviti rekord jer će rok prekoračiti minimalno!! zamislite da su ovaj posao izvodili oni koji su nam uredjivali korzo, baniju ili maćekovu!! nisam siguran da bi završili do uskrsa!! ali trebali su urediti nazorovu do kraja; to što kažu da nemaju novaca baš i ne drži vodu

VL
CA
casperius
16:34 26.07.2010.

cinjenica je da je rok 15 kolovoza, ali ne zna se koje godine, jer uvijek se izvlace na neocekivane probleme, jos ce se to produziti do proljeca sigurno, jer treba dobro zaraditi od nas gradjana. vraska laz je da se nije znalo gdje se instalacije nalaze, pa taj dio je bio asfaltiran prije par godina, zna se gdje sto zavrsava i gdje sto pocinje, ili vodovod nezna gdje su mu cijevi? (posto pise nenadani dotok vode), sve je to pljacka nas vec ionako osiromasenih gradjana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.