Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST
Povratak na članak

Šume pod nadzorom policije: Divljači ima, no lovci su naišli na neočekivani problem

Bilo je već slučajeva da lovci susreću migrante, a početkom travnja u šumi kod Jasenovca jedan od lovaca slučajno je upucao migranta misleći kako se pred njim nalazi divljač. U listopadu prošle godine lovci iz Unsko-sanske županije žalili su se kako im migranti zadaju velike probleme i čude se što nema tragičnih posljedica.

Komentari 16

CV
cvikcange
15:41 05.12.2019.

A da pobijemo pozitivan kontekst Sem Sema ;) otud i nagla navala vukova (nisu viđeni 70tak god) na Lekenik pa put zg županije

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:13 05.12.2019.

Ajde nek nam bar lovci cuvaju granice.

VL
US
U sridu
07:38 06.12.2019.

Svaki put ih postrojiti i zvati policiju,tako mi to radi o.

VL
KO
Kolibri
16:35 05.12.2019.

Lovci-legalni ubojice sa drzavnom dozvolom za ubijanje neduznih zivotinja! Tko god ubija zivotinje iz zadovljstva i zabave je slucaj za psihijatriju....

VL
DU
Deleted user
15:36 05.12.2019.

Evo da i migranti budu spomenuti u nekom pozitivnom kontekstu...!

VL
DU
Deleted user
14:06 06.12.2019.

Lovce nagraditi za svakog ulovljenog i napucanog bandita koji ilegalno ulazi u zemlju te vrši krivolov, krade , paleži i uništava imovinu Hrvatskih gradana. Treba ih usmjeriti rutama gdje još nije izvršeno razminiranje koje ionako košta Hrvatske porezne obveznike milione kuna pa bi i od njih napokon bilo neke koristi.

VL
Avatar mrkyyy
mrkyyy
11:31 06.12.2019.

a jel po šumama ima nopliza? za one koji ne znaju, noplizi su oni mali crni, kad uperiš pušku u njih dignu ruke i viču: noooo pliiiiiz

VL
LO
lojtra2
16:34 05.12.2019.

Na jubitu ima snimaka gdje se ilegalni migranti hvale ulovom lanadi, klanjem, deranjem i spremanjem za jelo "negdje u Hrvatskoj". Ako ništa drugo lovci bi trebali štititi svoja lovišta jer se ileglani migranti ne pridržavaju nikakvih kvota, granica i ničeg sličnog pa ni ljudskosti na koju s naše strane računaju.

VL
Avatar freen
freen
11:05 06.12.2019.

uvijek je trebala policija da čuva i nadzire šume,ne dozvoliti nikako lovcima da pucaju i ubijaju ljude po šumama ,nikako

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
20:51 06.12.2019.

To mogu napisati onima koji nikad nisu držali pušku u ruci ili su potpuni amateri. Nažalost, kao i u svemu, u lovstvu ima jako puno anti talenata, to "slučajno" se dogodi kada pucaju napamet, ne vide uopće metu u koju pucaju, te zbog straha i neznanja često upucaju lovačkog psa svoga kolege ili čak samog kolegu. Samo spletom "sretnih" okolnosti, neznanje jednog lovca je popio ilegalni imigrant. Ovaj slučaj također pokazuje kakvim sve anti talentima se daje oružje. Mom kolegi se dogodila slična situacija, ali pošto je čovjek bio u ratu, iskusan lovac, koji je čuo da ide nešto prema njemu, naciljao je, naravno u tom smjeru, ali to još uvijek nije na meti, otkočio je oružje i upalio reflektor koji ima montiran na pušci, tek u tom trenutku je vidio da su u pitanju ljudi koji se provlače kroz šumu po mraku. Tako da najbolji osigurač kod vožnje automobila ili rukovanja oružja je mozak.

VL
DU
Deleted user
10:23 06.12.2019.

A cuj ovo: lovac ustrijelio migranta misleci da je divljac... Dakle lovcima je svejedno kakva je divljac, mozda zakonom zasticena, ali... Vazno je ubiti. Zabraniti lov!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.