Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična provala

Lopov si 'zaštemao' zid, ušao kroz rupu i haračio po trgovini

rupa
Foto: MLADEN MANDIĆ
1/3
04.09.2014.
u 16:50

U trgovinu koja je u vlasništvu Đurđe i Mladena Šurbeka iz Desinića, vlasnika mini mljekare Veronika, provaljeno je sa stražnje strane, iz napuštenih prostorija u kojima je nekad živjela starica koja je prije nekoliko godina umrla

Pravi šok danas ujutro doživjela je trgovkinja Ivana Pavlović, kad je otključala malu mjesnu trgovinu Trgodes u Švaljkovcu, u kojoj radi. Ušavši u ovaj mali dućan koji se nalazi na raskrižju puteva prema Krapini, Zaboku i Svetom Križu Začretju ugledala je prazne police.

Inventura

– Prvo sam u frižideru vidjela kako fali puno salama i sireva, potom sam se okrenula desno i vidjela da fale i druge stvari. Otišla sam u skladište i vidjela veliku rupu na zidu. Lopovi su “preštemali” zid, uvukli se u trgovinu i pokrali nas – kaže prodavačica Ivana Pavlović. Ona i njezina kolegica Sanja Mikša koja joj je došla pomoći rekle su kako će štetu moći procijeniti tek nakon inventure, no ona je zasigurno veća od deset tisuća kuna.

Foto: MLADEN MANDIĆ

FOTO: Mladen Mandić

– Ukradene su nam kobasice, salame, paštete i sirevi, cigarete, deterdženti za pranje rublja, keksi, bomboni, čokolade, pudinzi, praškovi za pecivo te Cedevita. Pivo, vino i žesticu, koliko smo vidjeli, nisu dirali, dakle očito ne vole piti – rekle su prodavačice.

Provaljeno odostraga

Inače, u trgovinu koja je u vlasništvu Đurđe i Mladena Šurbeka iz Desinića, vlasnika mini mljekare Veronika, provaljeno je sa stražnje strane, iz napuštenih prostorija u kojima je nekad živjela starica koja je prije nekoliko godina umrla. Danas su ti prostori devastirani i u njih svatko može ući. Trgovkinje su rekle kako je na isti način u trgovinu provaljeno i prije nekoliko godina za vrijeme drugog vlasnika. Rupa u zidu je tijekom poslijepodneva zazidana.

>> Provalio u pet 'unića', vozio ih okolo, pa ostavljao na parkiralištima

Komentara 14

Avatar tajar
tajar
19:15 04.09.2014.

Novinar kaže "zaštemali", prodavačica "preštemali", a gladni lopovi su zid zapravo "proštemali" da bi došli do hrane!

NE
neutron
17:14 04.09.2014.

Sudeći po stvarima koje su ukradene, nameće se zaključak da je netko jednostavno bio gladan.

Avatar Aubix
Aubix
11:55 05.09.2014.

To je gladna sirotinja. Ostali bez novca, a preživjeti nekako moraju. Pa se snalaze. Bojim se da će takvih "kaznenih djela" biti sve više i više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije