Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan sjećanja
Povratak na članak

Neobična odluka Mirovne grupe mladih Dunav iz Vukovara

'Vukovar je grad koji postoji i egzistira gotovo 800 godina...', poručili su iz Udruge

Komentari 7

GE
Genivatreni
13:43 28.10.2016.

A tebi pod nicom prava hrvatina mogu reci samo jedo nevin nisam i svaku noc molim Boga da mi oprosti jer kad se srcem kajes i trazis oprost samo tad ga mozes i dobit,mene nitko od "dobrih susjeda" nije trazio oprost niti se nije pokajao pa da su bar pokazali dobru namjeru i rekli di su nasi najmiliji nestali di su ih ukopali da ih mogu dostojno sahranit ali ne oni se prave "englezi" i sute i zbog tog cu se ja borit dok sam ziv protiv njih i njihovih ploca jer nije pismo problem problem je kog on ptestavlja i ovim nasim ljepim krajevima,kao sto rekoh napocetku nisam nevin ali molim oprost

VL
GE
Genivatreni
13:24 28.10.2016.

Nekuzim,i o mom gradu se nepise niti jednom u godini a imamo isti problem,znaci netreba izvjestavat iz vukovara niti na ovaj poseban dan za sve Hrvate,sory al to mi sve smrdi na neke dobrosusjedske odnose

VL
AR
arjavas
13:48 28.10.2016.

po ćemu je t o " neobična odluka " ? Očito je mladima dosta političkih manipulacija sa Vukovarom.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:14 28.10.2016.

Samo djeluje da je to neobična odluka Mirovne grupe mladih Dunav iz Vukovara s obzirom da su to pametni mladi ljudi bez domoljubnih bajki i balkanskih jauki jer mi stariji zavičajski balkanci smo navikli devastirati table na ćirilici i onda se praviti da smo nevini vitezovi koji nedaju ni milimetra svoje strasti i zavičajske kulture.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.