Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morali uništiti vrata

Neobična akcija spašavanja: Dječak vjerovao snimci s interneta pa zapeo u poštanskom pretincu

Ilustracija
Daniel Schäfer/DPA/PIXSELL
24.11.2020.
u 11:04

Dječaci su na internetu vidjeli video koji pokazuje šifru s kojom se poštanski pretinci za pakete navodno mogu otvarati i zatvarati

Policajci u Bad Mergentheimu u Baden-Württembergu spašavali su 12-godišnjaka iz poštanskog pretinca na poštanskoj stanici. 

Prema policijskom priopćenju, dječak je ušao u pretinac koji se potom automatski zaključao. Njegov ga je prijatelj pokuša osloboditi, no nije uspio. Dječaci su na internetu vidjeli video koji pokazuje šifru s kojom se poštanski pretinci za pakete navodno mogu otvarati i zatvarati, prenosi Fenix magazin

Sa šifrom su uspjeli otvoriti pretinac u koji je 12-godišnjak ušao, no onda su shvatili kako ga ne mogu otključati te kako video koji su vidjeli na internetu nije bio istinit. 

Na mjesto događaja stigli su policajci, hitna služba i vatrogasci. Kako ni oni nisu znali točnu šifru za otključavanje, vatrogasci su uništili vrata pretinca i oslobodili dječaka koji je izašao bez ozljeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije