Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Neobičan prizor kod Osijeka: padobranac sletio u dvorište kuće

- Svi naši padobranci obučeni su za takve slučajeve, te je i ovaj odabrao najsigurniju moguću opciju za prizemljenje. Srećom nitko nije ozlijeđen, te nije nastala nikakva materijalna šteta - rekao je Robert Dorinka, predsjednik padobranske sekcije Aerokluba Osijek
20. travnja 2019. u 14:04 1 komentara 3430 prikaza
Ilustracija
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Jedan padobranac prilikom spusta jučer poslijepodne prisilno je završio u dvorištu obiteljske kuće u Livani kraj Osijeka, pišu 24 sata.

Zagonetka, mozgalica potrudite se Ova je fotografija zaludila mnoge: Možete li pronaći pilića među pisanicama?

Čitatelj koji je snimio događaj kaže da je sve prošlo dobro. Do takvih slijetanja može doći zbog "rafalnog" vjetra koji naglo dobije na brzini.

- Svi naši padobranci obučeni su za takve slučajeve, te je i ovaj odabrao najsigurniju moguću opciju za prizemljenje. Srećom nitko nije ozlijeđen, te nije nastala nikakva materijalna šteta - rekao je Robert Dorinka, predsjednik padobranske sekcije Aerokluba Osijek. 

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • Aedes2017:

    Svake godine kada krenu ,,gušteri,,puna su ih polja od Čepina,Livane..obilaznice..Ne pamtim kad je netko stradao ,ta Osijek je imao evropsku prvakinju u slobodnim skokovima veličanstvenu Helenu Janson ,Ivanu Regvar...