Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJSTVA Na meti lopova kladionice, pekarnice, poduzeća, kuće...

Nenaoružan orobio pekarnicu

08.03.2009.
u 18:02

ZAGREB, VINKOVCI – U Vinkovcima se u subotu u 10.25 sati dogodila pljačka. Lopov, koji nije bio maskiran ni naoružan, ušao je u pekarnicu “Kruna” u Ulici kneza Mislava 29, u kojoj nije bilo kupaca, te je od trgovkinje zatražio da mu preda novac. S obzirom na to da jeoj zaprijetio, uplašena žena dala mu je 1200 kuna, nakon čega je pobjegao.

Aktivni su u subotu bili i zagrebački razbojnici pa je tako razbojnički dvojac, maskiran maramama zavezanim preko lica, upao u kladionicu PSK u Donjem Vrapču u 19.40 sati. Zaposlenici S. B. (25) zaprijetili su da će baciti bombu, a ona im je, prestrašena, predala traženi novac. Šteta je više tisuća kuna. U Vrtnjakovečkoj ulici u Dubravi u subotu u 21.30 17-godišnjaku su prišla četvorica nepoznatih mladića i zatražili da im preda novac.

Zaprijetili su da će ga pretući te su mu ukrali nekoliko stotina kuna. Zaštitar G. V. (30) uhvatio je provalnika dok je pokušavao provaliti u poduzeće Grafo karton u Ilici na Črnomercu u subotu u 7.30. Lopova, M. K. (31), zadržao je do dolaska policajaca.


U noći na subotu provaljeno je u stan u Danovečkoj ulici u Dubravi. Ukradeni su novac i nakit, a oštećene su vlasnica stana (53) i njezina kći (28). Šteta je nekoliko tisuća kuna. Nepoznati lopov provalio je u kuću u Vrbovečkoj ulici u Sesvetama u subotu između 16 i 21 sat. Ukradeni su nakit i novac. Oštećeni su suprug (35) i supruga (32). Ukupna šteta je oko tisuću kuna.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije