Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U BEOGRADU
Povratak na članak

Nenad Periš o potrazi za sinom: Vjerujem MUP-u Srbije, ali mislim da bi trebalo pretražiti riječno korito'

Podsjetimo, Mateja traže već pet dana. Istraga ide dalje, a policijske ophodnje i sinoć oko 21.30 sati obilazile su rijeku kako bi pokušale pronaći Mateja

Komentari 6

Avatar Cohen
Cohen
11:27 04.01.2022.

Što sociolozi i psiholozi kažu na činjenicu da je ovaj slučaj jučer bio prva, prvcata vijest u ozbiljnim emisijama kao što su vijesti u udarnim terminima svih TV kanala, da oni i svi važniji portali imaju izvjestitelje s mjesta događaja,, da se intervjuiraju naši diplomatski predstavnici, da mediji prate situaciju gotovo iz minute u minutu ? Da li je kumovala činjenica da se sve odvija u Srbiji, kojoj mnogi ne bi prišli ili bi prišli s krajnjim podozrenjem, da li kumuje zaplet pred novoggodišnju noć za koju vežemo najbolje želje i sveopću katarzu, a ova nam mora ne daje da se opustimo i osjetimo zadovoljstvo ili se hvatamo za mladićevu sudbinu kao za slamku spasiteljicu iz dvogodišnjeg košmara covidom promijenjenih života ili kumuje krajnje oštri kontrast između tek započetog života, s puno obećanja pred sobom, počevši od novogodišnjeg provoda, s jedne strane i vrlo simboličkog mraka/noći u kojoj bilo tko od nas odjednom, bez ikakvog nagovještajam može nestati? Kad je Šeksov sin, na sličnom putovanju u hedonizam, stradao u dalekom Puketu, javnost nije bila uključena na nijedan od navedenih načina, a sada sa značajnim emocionalnim angažmanom prati razvoj istrage i priželjkuje pozitivan ishod.

VL
Avatar MicroCube
MicroCube
10:57 04.01.2022.

Nenad...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.