Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

'Nemojte dati glas onima koji vas obasipaju nerealnim obećanjima'

vicko njavro
Dusko Mirkovic/PIXSELL
29.05.2013.
u 13:50

Vicko Njavro, kandidat koalicije SDP/HSU- a za Požeško – slavonskog župana upozorio je kako je sadašnja aktualna vlast u dovela osiromašenja županije

Vicko Njavro, kandidat koalicije SDP/HSU- a za Požeško – slavonskog župana na današnjoj konferenciji za novinare upozorio je kako je sadašnja aktualna vlast u Požeško –slavonskoj županiji kroz dugi niz godina dovela do njezina osiromašenja.

Upozorio je na niz aktualnih afera za koja su suđenja u tijeku na državnoj razini kao što je Fimi media i slične te kazao da situacija nije bolja ni u ovoj županiji.

- I u našoj županiji ima niz afera koje do javnosti nisu dospjele. Taj manji dio istraženih afera doveo je do sudskih procesa niza čelnika jedne političke opcije koja je bila na vlasti, do pravomoćno osuđujućih, nepravomoćnih presuda, a samim time i do pada standarda svih nas – tvrdi Vicko Njavro.

Dodao je da se gospodarska aktivnost odvija samo u Požegi i Kutjevu, gdje je na vlasti SDP.

-Nemojte dati glas ljudima koji su državu doveli do visokog stupanj zaduženosti, a sada vam ponovno obećavaju nemoguće i ono što nisu, te nikada ne mogu izvršiti od tunela, brze ceste Pleternica – Požega, legalizacije za 1 kune koja je nemoguća, zapošljavanje, fondovi Europske unije itd. – poručio je Njavro.

Dodao je, da je najveći problem države pa tako i Požeško – slavonske županije nezaposlenost. Podaci govore da grad Požega ima 12 posto nezaposlenih, Republika Hrvatska 23 posto, a Požeško – slavonska županija 31 posto.

- Iz ovoga je vidljivo gdje se vodi briga o zapošljavanju – kazao je Njavro.

Naveo je zatim kako je u Pleternici nestalo 750 radnih mjesta u drvnoj industriji te 200 radnih mjesta u tekstilnoj industriji, a u Velikoj je smanjen broj radnih mjesta za 60 posto kroz zadnjih 10-tak godina. Goran Ribičić, nestranačka osoba na listi SDP-a za Općinsko vijeće Čaglina, na ovoj konferenciji upozorio je kako neke osobne ne prežu ni pred čim.

–Ja i moji kolege s liste SDP izloženi smo konstantnim uvredama koje su političke motivirane. Te uvrede su prerasle u prijetnje, a oni koji su ih izrekli su ih pokušali prema meni i ostvariti – kazao je Ribičić dodajući da je sve prijavio policiji.

\'Izađite na izbore. Neka Vukovar ostane hrvatski grad!\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije