Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to će platiti

Nemamo prvoligaški klub, ali na stadion možda dođe Lepa Brena

'Naziv fotke: stadion02_ans_kar_140709  Caption: Karlovac, radovi na ogradi, postavljanje reflektora i ostali radovi na nogometnom stadionu nk karlovca,  Photo Anamari Salopek/Vecernji list  keywords,
''
31.07.2012.
u 12:13

Odgovarajući na brojne kritike oporbe koja se pita tko je kriv, nogometni projekt promašenim je nazvao i karlovački gradonačelnik Damir Jelić

Sa 14 ruku vladajućih ipak je donesen novi rebalans karlovačkog gradskog proračuna po kojem će se većina od 4,77 milijuna kuna, koliko iznosi povećanje, utrošiti na otkup reflektora NK Karlovac.

 Za pošteno suđenje

Tako će i te račune posrnulog nogometnog prvoligaša na kraju platiti porezni obveznici. U objašnjenju nove preraspodjele novca rečeno je da se na taj način ispravljaju nepravde prema ostalim sportskim kolektivima, ali i omogućuje zatvaranje drugih kredita nogometnog kluba. Taj je projekt i gradonačelnik Damir Jelić, odgovarajući na brojne kritike oporbe, nazvao promašenim. U mnoštvu oštrih kritika bilo je i nekoliko tragikomičnih komentara.

 – Sada smo u situaciji da imamo reflektore, a nemamo prvoligaški klub. Nadam se da će ih ipak netko koristiti. Možda dođe Lepa Brena – rekao je Zoran Sabljarić.

 Nakon toga je Krunoslav Karin oštro kritizirajući miješanje politike u rad Športske zajednice rekao da bi ipak radije da pod reflektorima nastupa Balašević.

 – Možda je bolje da Grad nešto kupuje, pa ček i reflektore, nego da rasprodaje. Ipak, iz optužnica, koje su nedavno podnesene, jasno proizlazi da je klub imao prihode, da su zarađivali i od prodaje igrača. No, svoje prihode nisu trošili na reflektore nego su ih davali sucima za pošteno suđenje – rekao je Ivica Margarin i dodao:

 Loš smjer kojim ide grad

 – Kad smo već kod korištenja reflektora, najradije bih da dođe Severina.

 Najoštriji je na kraju rasprave bio SDP-ov Josip Benčić.

 – Kad gledamo proračun, tražimo smjer kojim ide grad i koji su mu prioriteti. Ulažemo li u gospodarstvo, poduzetnike, zapošljavanje, komunalne projekte, poljoprivredu ili škole i vrtiće. Ne, ni u što od toga ne ulažemo, nego u reflektore.

Oni nas stoje kao pola vrtića na Turnju. Nikada nećemo doznati tko je kriv za to, na kome je odgovornost za pogrešne poteze – napomenuo je Benčić, dok je vijećnik Miroslav Delić zaključio kako u Karlovcu danas postoje dvije toplane i dva NK Karlovac. Nada se samo da uskoro neće biti i dvije radiopostaje, dvije tvrtke Čistoća...

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kukumare
kukumare
15:37 31.07.2012.

MA BRAVO Sabljaricu!! Ti bi Lepu Brenu!! Da nebi mozda i Boru Čorbu...i Cecu...Do granice imas nekih 500km...pa lijepo put pod noge...i četnikuši u posjet..,a nas koji smo se borili za ovu državu poštedi svojih želja...

Avatar banijac68
banijac68
16:38 31.07.2012.

tko treba lepu brenu i ostale nak ih vodi svojoj kući a ne na naš stadion

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije