Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO KORDIĆ
Povratak na članak

'Nemam problema sa Starim mostom. To je naš ponos i predstavljam ga tako svakome tko dođe u Mostar'

Za mene je najvažnije sagraditi mrežu vrtića. Uz to treba vidjeti i status privatnih vrtića i kako roditeljima omogućiti da ne moraju dva puta plaćati obveze, odnosno račune za vrtiće, napominje novi gradonačenik

Komentari 3

DU
Deleted user
10:16 22.02.2021.

Prvi potez bi trebao da bude da ocisti ono smece po gradu....da mu ne ciste Norvezani i strani turisti....Zadnji put kad sam bio desna obala izgled kao neka ciganska cetvrt kad je smece u pitanju....

VL
Avatar southman
southman
09:57 22.02.2021.

Sretno gradonačelniče. Uskoro ćete biti i formalno povezani autocestom sa Hrvatskom i neka to bude simbolični izlazak Mostara iz ralja bosanske mahale i prerastanje u jedan pravi EU grad. Ljepotu već imate.

VL
TA
Tajg
10:14 22.02.2021.

Iliri su naši preci,starosjedioci Evrope kao i Basci.Njima je kršćanstvo bilo nametnuto nakon višestoljetnoga rata sa rimom. Slično se desilo za vrijeme osmanlija.Ali mnogi vuku konce svoje djedovine i znaju poštivati te što su podlegli silom kršćansvu ili islamu. Ti tkz. današnji nacijonalni lideri su najveće zlo, kao i sistemski mafijaški suradnici koji se boje rada i istine.Strah njih je izgubiti privilegije. Svih narodi poštuju i cjene jedne druge ,gostoprimstvo je svuda prisutno. Osobnu zaštitu trebaju samo ti šuplji političari,sijači nepravde i zla .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.