Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gabrijela Žalac:

'Nemam još informacija o tome hoću li biti na listi HDZ-a za EU izbore'

Gabrijela Žalac
Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Instagram
04.04.2019.
u 10:49

Žalac je potvrdila da bi HDZ trebao predstaviti listu za EU izbore do kraja tjedna

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac izjavila je u četvrtak da još nema informacija o tome hoće li biti na HDZ-ovoj listi za EU izbore.

"Nemam još informacija o tome hoću li biti na listi HDZ-a za EU izbore. Vidjet ćemo", kazala je Žalac koja je zajedno s ministrom turizma Garijem Capellijem posjetila sajam "Hrvatski otočni proizvod" na Trgu bana Josipa Jelačića.

Nakon slučaja prometne nesreće kada je bez valjane vozačke dozvole automobilom udarila dijete te afere s luksuznim Mercedesom koji je bio parkiran u dvorištu njenih roditelja, a potom i izjava da joj netko unutar HDZ-a podmeće, mediji su počeli spekulirati da je njezina pozicija na HDZ-ovoj listi za EU izbore upitna.

Žalac je potvrdila da bi HDZ trebao predstaviti listu za EU izbore do kraja tjedna

Novinarima ispred Banskih dvora nije željela komentirati to što je Državno odvjetništvo objavilo kako potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić nije probio istragu u aferi 'elitna prostitucija' iz 2011. davajući informacije osumnjičenima da su pod policijom prismotrom.

Ključne riječi

Komentara 4

RI
ribar110
11:08 04.04.2019.

Buckica je malo previsoko poletila pa su se motori pregrijali i sad moramo brzo aterirati.Bahatost.

MO
moškov
12:23 04.04.2019.

Bit ces na listi pod rednim btojem 8........za bozicni poklon ces dobiti jos kilaze....

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:15 04.04.2019.

Zašto bi ministarska andjelica Gabrijela išla za Europskog poslanika, kada je neophodna Vladi za crpljenje EU fondova Sada kada joj je krenuo posao, bio bi zločin istu premještati na trla baba lan posao u EU. Po startu autobusijade sa šoferom Jollyjem na čelu, treba pritisnuti gas pa da sa neba padne još jedna luksuzna Mečka u njeno dvorište, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije