Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nema razlike između ebole i ISIL-a – oboje treba odlučno uništiti

Terorizam teži tome da šokira svoje protivnike. Kada smo “oguglali” na otmice i bombe, došla su smaknuća

Komentari 16

UN
unbekant
13:16 16.09.2014.

I jedan i drugi"virus"je "stvorila" amerika,pa sada pokusava da se spasi sto se moze spasiti......................

VL
MM
mojski.moja
13:19 16.09.2014.

a neka nasa rak- rana i dalje trpi dok se ne raspadamo, jer nemozemo ljeciti to bez Bozje pomoci, taj lijek nemamo a niti mozemo samoizljeciti jer nemamo za to znanja,umjesto da sami sebe ljecimo, mi zelimo unistavati druge aa mi ?! dali mi vidimo nase stanje, homosexualnost,narkomanija i mnoge druge necistoce i nenormalnosti nam postaju sve vise bolest koju ne zelimo izljeciti

VL
Avatar intimus500
intimus500
13:27 16.09.2014.

ISIl se nije sam stvorio sam već svoje korijenje i temelje vuče iz _______________. Kad budu svi toga bili svjesni, tek ću onda to moči riješiti jer i nakon što se / ako se ovi unište, pojavit će se drugi sa istim programom i istim ciljevima.

VL
Avatar spira
spira
16:42 16.09.2014.

Vrlo jeftina koluma. I jedano i drugo je nastalo u istoj labaratoriji u Vašintonu ( Wašintonu) Gospođo Marina Šerić pročitajte pismo masona 33 stepena Alberta Pajka . Možda i nešto svatite . Zar te ISIL borce nisu naoružavli amerikanci isu naoružavli amerikanci i to sa vašim hrvatskim oružjem. Zar Hrvati nisu u sva tri rata(194‚1941, 1991-1995) na prostoru Jugoslavije ratovali zajedno sa muslimanima protiv Srba

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
16:41 16.09.2014.

Odrubljivanje glave nije nikakav novi trend medju "islamskim teroristima" jer to vlada Saudijske Arabije radi vec desetljecima, i samo ove godine ih je do sada obavila 46 uglavnom za nenasilne prijestupe, o cemu nitko ne pise. Sporazum o borbi protiv ISIS-a je (koje li ironije) potpisan u Jeddah (Saudijska Arabija) jednom od gradova vodeceg odrubljivacu glava na svijetu koji izgleda ne uzbudjuje nase velike zapadne demokrate ili novinare koji vire njihovih dzepova. Inace sto se tice Ebola koji koliko ja znam je virus, SAD je uputio 3000 vojnika (da vojnika !) u Liberiju da se vojno bore protive Ebole, jer SAD izgleda ne zna vise nisto drugo nego vojno rjesavati sve probleme, jedino sto virus Ebole ne mari previse za metke kalibra 5,56 mm s obzirom da nisu pretjerano ucinkoviti protiv virusa. Antivirusni lijekovi i dobre epidemioloske mjere jesu, medjutim to je vec atomska fizika za vojno-industrijski kompleks.

VL
DU
Deleted user
09:48 26.09.2014.

Ebola, e to je već velika frka!!!!! Amerikanci su se zaigrali sa SID-om, pa sad s Ebolom, to nije dobro. Izgleda, da se igraju i sa meteorologijom. Kuda to vodi, samo dragi Bog zna, ali da je dobro, nije!!!!!

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:09 16.09.2014.

ISIL-ovci su otvoreno rekli da je njihova prednost i nadmoć nad zapadom u tome što se oni ne boje smrti....dakle, to su bolesnici kojima više nije stalo do života i onda u tome vide nekakvu sangu i nadmoć..pa sad prosudite sami koliko su normalni

VL
DU
Deleted user
17:13 16.09.2014.

Pitanje je sada zašto Amerika i Europa ne odu u Irak i unište teroriste pa uništavali su ih od 2003 godina pa su otišli odande podvijena repa ( jest ružan izraz ali to što se događa tamo još je gore ) Toliko naprednog oružja a pobijedili ih seljaci sa kalašnjikvoima rekli bi neki koji su potpuno neupućeni u događaje u Iraku. ISIL je obućavan za borbu protiv Sirije a oni se okrenuli pa su napali Irak eh koji z*** A sa druge strane sami Irak je podupirao Serijskog predsjednika pa kada se to pogleda sa ove strane onda ipak ispada da su ameri možda i znali što će ISIL napraviti ali su šutjeli.

VL
DU
Deleted user
09:43 26.09.2014.

Ja bih osobno sve islamiste sa zapada, vratio kući na istok, stavio bodljikavu žicu, zaboravio na njih jedno 20 godina, pa onda otišao vidjeti tko je živ, a tko mrtav. Ima ih po cijelom svijetu i mogu raditi što ihh volja, to nije dobro. Dozvolili su svi, kojekakvim izbjeglicama, da se nasele, a sad imaju autobombe, sjekače glava itd.

VL
GI
giglibigli
17:22 16.09.2014.

nije zapad tako nemoćan ni plan nije tako čopav kako se čine na prvi pogled.potrebno je neko vrijeme za pripreme a onda će krenuti masovno dugotrajno bombardiranje, kad se iz zraka pobije i uništi sve što se može, krenut će lokalne vojske da pobiju što je preživjelo , cilj je pobiti ih sve da se sprijeći mogućnost da nastave s terorom negdje drugdje

VL
Avatar tajar
tajar
16:51 16.09.2014.

Je li gospođa Marina Šerić kvalificirana nazvati čelnike 30 zemalja koji su se jučer sastali u Parizu "potpuno nesposobnom ekipom", a skup "saborom nemoćne peradi"? Možda ona ima bolji prijedlog kako bi se suzbili islamistički teroristi.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
21:35 16.09.2014.

A George W. Bush kad je prije 10 godina naganjao tu bandu divljaka bio je najgori zločinac svih vremena, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.