Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nema pregovora, sjetite se Hitlera: Objavljeni podaci koji otkrivaju što je Putin napravio Rusiji

15.10.2022. u 21:00

Prekid sankcija bio bi novi Minhenski sporazum iz 1938. kada se željelo smiriti Hitlera. Niti Putina ne bi smirili, naprotiv, birao bi novu žrtvu. Zato u obzir dolazi samo njegov poraz

Komentara 48

DU
Deleted user
20:16 16.10.2022.

Kraja rata nema dok netko ne stane na loptu. Dolijevanje ulja na vatru neće pomoći. Kao što ne rješavaju sportske utakmice tako niti ovo neće rješiti navijači.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
00:58 16.10.2022.

Car Vladimir je veliki uzor pravim hrvatima jer je za kremlinski dom spreman, svoj je na svome, ima Rusiju i neda ni milimetar Krima.

Avatar Purgeri
Purgeri
21:16 15.10.2022.

Ni Globo homo, ali bome niti Gulag homo nisu moji. U sredini stojim sam hrvatski i europski domobran (ne EU).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije