Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO BAČIĆ
Povratak na članak

'Nema potrebe da budem i politički tajnik HDZ-a'

Upitan treba li se sazvati sjednica Sabora ukoliko rekonstrukcija Vlade ne bude gotova do ovoga petka, Bačić je ustvrdio kako je u tom slučaju opravdano sazvati izvanrednu sjednicu Sabora.

Komentari 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:24 10.07.2019.

Šteta, gospodin Bačić je vješt i iskren komunikator, mogao bi premostiti mnoge političke jaruge. Strpljiv u svome nastupu, sluša kada razgovara sa sudionicima, ne laže već izbjegava odgovore kada misli da odgovor treba izbjegnuti. Nema vijesti da je iskoristio položajožaj za osobno i obiteljsko bogaćenje. Politički suparnici HDZ-a ga očito poštuju i očito ima politički poželjan koalicijski i pregovarački potencijal. Po meni bi bio sposoban politički tajnik HDZ-a.

VL
FA
fajlpz
12:06 10.07.2019.

Ajme vidi ovoga bože pomozi nam

VL
MA
magnum2013
17:02 20.07.2019.

Ovaj Bačić im je zlata vrijedan. Kak nešto zagusti njega gurnu naprijed da " objasni". Priča puno, skoro ništa ga nije razumjeti.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.