Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVKO MARIĆ
Povratak na članak

'Nema politikantstva u zadržavanju cijene plina i to neće ugroziti poslovanje HEP-a'

Fokus ove Vlade je na gospodarskom rastu i olakšavanju poslovanja kako bi se stimulirali gospodarstvenici, međutim strukturne reforme ne mogu se donositi preko noći, već im je potrebno sustavno i temeljito pristupiti, istaknuo je između ostaloga Marić.

Komentari 3

MI
Mimizo
10:31 01.03.2017.

da su poskupili plin mediji i oporba bi ih danima razvlačili a svi znaju da je rezultat nerada ili pogrešnih poteza kukuriku koalicije doveo u pitanje cijenu plina a sada kada neće poskupjeti što zahvaljujem vladi na trudu da građanima olakša troškove življenja opet prigovori iz oporbe i medija što mogu povezati samo sa tim da im ova vlast ideološki nikako ne odgovara

VL
DO
doktorica
14:53 01.03.2017.

marić je rekao 5%poskupljenje a Plenković da neće biti??!!

VL
PU
puma59
09:46 01.03.2017.

A ja mislio ovaj Marić najnaj od njih svih. Ipak te politika pojela. Ti si rekao šefu.. moramo ići u poskupljenje inače propadamo... a šef odgovori Mariću "Politika je na prvom mjestu" i Marić sjedne i kaže "Da; šefe". Toliko o stručnjaku i njegovim principama...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.