Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlado Jukić
Povratak na članak

Nema novca, 40% lijekova doniraju nam farmaceuti

Nema napretka bez ispitivanja lijekova, tako je u cijeloj medicini - kaže prof Vlado Jukić

Komentari 13

ST
stargate
11:27 23.08.2014.

Zar je to muguce da u nasoj drzavi NE funkcionira bas nista osim korupcije i gospodarskog kriminala zar je moguce da nema i nemao na vidiku niti jednog sposobnog covjeka koji nas moze izvuci iz ove ekonomske i politicke katastrofe,ozbiljno se treba zapitati zasto cjelokupna vlada nije dala ostavku jer nisu sposobni voditi ni jedan mali Zagorski kokosinjak a komo li nekakvu kukuriku komediju a to dokazuju svaki dan,ajde zbogom,,,,,

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
11:25 23.08.2014.

Nek vrate pokradeno pa ce bit para...

VL
MI
miso
00:45 25.08.2014.

Prestrašno! Ovo što se događa jednostavno nije za vjerovati. To je isto kao da: -zatvorenici financiraju zatvore, -griješnici plaćaju oprost grijeha, -radnici plaćaju poslodavcu, ili -da vukovi čuvaju ovce. Na neprincipijene načine neće se doći do rezultata. Dr. Torre svojimre svojim pristupom može spasiti psihijatriju, jer je postavio dijagnozu.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
20:38 23.08.2014.

...treba postojeću količinu sredstava iskoristiti na najbolji mogući način... stoga je potrebno uvesti sustava strogog nadzora i kontrole trošenja javnih sredstava...

VL
AJ
ajmo
11:52 23.08.2014.

Zabraniti svima ali svima koji su bili ikada u komunističkoj partiji bilo kakav rad u javnom sektoru i bit če bolje.

VL
BA
bareeee
12:04 23.08.2014.

Doniranje i farmaceuti ne idu u istoj rečenici

VL
BM
Boris Markovic
11:33 23.08.2014.

Memorandum 12b.138c.391DM planira predstavljati Neovisnu Hrvatsku kak neuspjesnu drzavu. Molim sve koji zive u Hrvatskoj suzdrzati se od kritizerstva i uvijek govoriti o svojoj domovini sve najlepse. Ne smije se buditi sjecanje na onu propalu sugu i posebno je opasno nehoticno kompariranje kak je danas i kak je bilo u ranije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.