Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maturanti koji žele na fakultet neće moći izbjeći pisanje svih testova
Povratak na članak

Nema isprika za nepolaganje državne mature! Sve čeka drugi ispitni rok

Opravdana je bojazan da bi bolesnih bilo jako mnogo. Ocjenu, koja može biti odlična, ali iza koje ne stoji odgovarajuće znanje, fakulteti svakako ne bi prihvatili.

Komentari 6

DU
Dudek
13:15 14.01.2010.

Zar ovoj mladosti fali išta? Tebaju imati ipak malo bzira prema sredini u kojoj živu.Sloboda i demokratsko pravo je samo za lude normalnog razmišljana. Omladino primite se posla, bez muke i truda nema znanja a niti kruha. Sramite se sa vašim zahtjevima.Čega se pametan srami , ludak se tim ponosi

VL
UK
Ugo Kajvez
12:26 14.01.2010.

Izgleda da je ipak da model arhaičan iz 19 stoljeće ....

VL
NI
nina64
13:39 14.01.2010.

Sve je relativno,pa tako i teza da ocijena često nije pokazatelj znanja učenika.Moja 15-gimnazijalka poludi kada ovo pročita i pita se , a što je s nama koji učimo, učimo četiri godine, idemo na razna natjecanja,uspješni smo, vrijedni smo a a onda nam tamo neki birokrata na fakultetu dovode sve to u pitanje!

VL
OB
-obrisani-
14:23 14.01.2010.

Jedan ucenik tvrdi da su 2+2=4 ,a cetiri ucenika tvrde da je 2+2= 5 .Ovo nije tacno ,ali je demokratskiSto bi oni bili bolji od svojih roditelja..

VL
MH
mhohnjec
05:55 16.01.2010.

A što je s učenicima koji ne mogu prijaviti državnu maturu? Pokušavamo se prijaviti na sustav, a do sada smo se uspjeli samo logirati. Zadnji rok za prijavu je blizu, a iz agencije kažu da je problem ili u školi ili u sustavu. U školi kažu da je problem u agenciji. Što kada prođe 31.01.2010.? Tko će biti odgovoran za propuštenu godinu?

VL
OB
-obrisani-
09:43 19.01.2010.

pitanja za državnu maturu treba sastaviti \"obični normalni\" čovjek , a ne neki bolesnik kao primorac gdje će tražiti da odgovorite na kojem je jajetu stipe mesić imao mladež i slične bolesne stvari , dakle hrpu jednostavnih pitanja iz opće kulture nako testiranje kao kviz najslabija karika, ali bojim se da u hrvatskoj neće proći niti jedna normalna ideja , a možete se uvjeriti u to ako uzmete bilo koji udžbenik iz osnovne škole i pogledate kako je kompliciran i obilan glupošću uglavnom liči na kontejner glupih i nepotrebnih informacija ( mi smo učili koja je tzv. brigada došla u pomoć nekoj brigadi koja je negdje branila odstupnicu drugu titu -utram mu kit*)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.